Avfallsforum Møre & Romsdal – Høstkonferansen!

Velkommen til vår stand for en hyggelig prat om digitalisering og veiesystemer på maskiner til komprimering, nye spennende løsninger på matavfall, og mye mer....

8. og 9. november ser vi frem til å møte avfallsbransjen i to spennende dager i Ålesund. På agenda står en rekke interessante teama som: «Fra søppel til shopping», Ombruk satt i system, Gjenbruk krever god logistikk, muligheter i regelverket, mm.

Maskiner og utstyr som benyttes til innsamling, både på husholdning- og næringsavfall, er en viktig del av hvordan vi skal lykkes med den sirkulære økonomien. Dette gjelder innenfor flere avfallsfraksjoner. Vi har denne gangen valgt å sette fokus på nyheter og løsninger innenfor SULO 2-/4-hjuls beholdere i resirkulert plast, og hovedsakelig for matavfall sammen med innsamling av glass og metall på husholdningene. I tillegg digital kommunikasjon på avfallskomprimatorer og emballasjepresser, som varsler når maskinen er full eller trenger teknisk støtte. Tjenesten tilbyr også andre muligheter som GPS-overvåking, flåtestyring via portal, mm. I tillegg har vi også i høst introdusert veiesystemer for avfallskomprimatorer, hvor leietakere blir fakturert for faktisk mengde avfalls som de genererer.

Her er direkte lenker til ytterligere informasjon på noen aktuelle løsninger:

Våre representanter Erlend Værdal og Ole Busengdal ønsker deg hjertelig velkommen til en oppdatering og hyggelig prat på standen. Gutta har også tatt med seg noen EnviroPac buff-er og luer, slik at du kan gå vinteren trygt i møte. Meld deg på vårt nyhetsbrev, og skriv i feltet «Beskjed»: «Buff», så har dere en deal!