Tilbake til: Elektronikk og farlig avfall Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Ikke kast batteriene i restavfallet – smartere batteriløsning!

En alt for stor andel av batteriene kastes i restavfallet. En egen beholderløsning til å samle batteriene i, vil bidra til å hindre brann og at verdifulle råvarer og mineraler gjenvinnes.

Vi har et bredt sortiment på produkter og løsninger til innsamling av småbatterier. Løsningene er tilpasset den enkelte husholdning, borettslag, dagligvare, faghandel, kontorer, lager, avfallsrom, ja stort sett de fleste steder hvor behovet for å kvitte seg med brukte batterier oppstår.

I vårt batterisortiment har vi alt fra rimelige standard løsninger som lagerføres, til løsninger som vi utvikler og tilpasser i samarbeide med den enkelte kunde. Felles for alle, er et mål om at de skal kommunisere godt med brukerne. Riktig utstyr for innsamling, kommunikasjon og holdninger er viktig i kampen for å gjenvinne en større andel av de verdifulle ressursene i batteriene, sammen med at batterier som kastes feilaktig i restavfallet utgjør en brannrisiko.

I karusellen under, ser du bilder på noe av vårt utstyr til innsamling og oppbevaring av batterier.

Her ser du sortimentet for batterier og tilbudene som varer t.o.m. 31/12-23!

Vi håper at du finner en innsamlingsløsning for batterier som ser interessant ut for din bedrift. Vi bistår helt uforpliktende med gode råd, løsninger og et tilbud. Ta kontakt med oss allerede i dag!