SULO Marti-Spesialbeholder for matavfall

SULO Marti bunntømte overflatecontainere føres i en rekke utførelser - nå introduserer vi også en spesialbeholder for matavfall.

SULO utvikler stadig sitt sortiment på bunntømte overflatecontainere. Siste tilskudd er en egen spesialbeholder for matavfall. Designet på matavfallsbeholderen er ergonomisk og funksjonelt og konstruert for en optimal fyllingsgrad. Det er innkast fra begge sider og lokket kan løftes 90 grader noe som gjør det enkelt og raskt å kaste avfallet. I bunnen er beholderen utstyrt med overlappende bunnluker, slik at den er helt tett. Beholderen kan utstyres med adgangskontroll. Kan leveres med alle typer løftesystemer.

Marti avfallsbeholder for matavfall er på 1 m3. Den kan kundetilpasses med farger og dekor – og merker etter nasjonal merkeordning.

Marti Evo og Marti Adda

Marti-modellene er laget i et solid og puristisk design, og er produsert i stål. Stål minimerer brannfaren, noe som gjør at Marti er et svært godt valg i trehusbebyggelser og byområder. 

Marti har en forsterkning i bunnkarmen, og den er skålformet for oppsamling av eventuell væskeavrenning fra avfallet. Marti leveres i ulike størrelser, fra 1,5 til 5 m³. 

Marti Evo,
har rette flater på beholderen, som lar kundene sette på ønsket dekor eller merkes med de nasjonale sorteringssymbolene. Den stramme formen gjør at den eksempelvis kan kles i trepanel eller man kan foliere hele beholderen og leie den ut som reklameplass. 

Marti Evo føres i 2, 5 – 3 – 4 – 5 m3. Innkast fra en/to sider og kan tilpasses avfallsfraksjon.

Marti Adda,
har et mykere, avrundet design. Føres i 2,5 – 3 – 4 m3. Innkast fra en/to sider og kan tilpasses med avfallsfraksjon.

Her kan du se flere modeller av Marti Evo og flere modeller bunntømte overflatecontainere som SULO har i sitt sortiment. 

Takket være populariteten til nedgravde containere har det vokst frem et nytt produktområde, nemlig bunntømte avfallscontainere. Etter at så mange har gått over til nedgravde systemer, har alle landets kommuner skaffet seg renovasjonsbiler med løftekrok som kan tømme bunntømte containere på en enkel, hygienisk og effektiv måte. Alle overflatecontainere fra SULO serien er bunntømte og kan tømmes av samme type biler.