Så mye mer enn komprimatorer og avfallsbeholdere.

For EnviroPac startet det hele i 1996 med en «rullekomprimator» som komprimerte avfallet. Kundene oppnådde mer effektiv drift og reduserte kostnader til transport.

Deretter ble det et konsept for avfallshåndtering og kildesortering samt utvikling, produksjon og salg av pappresser og emballasjepresser. Porteføljen vokste jevnt og trutt. Mange ganger var løsningene tilgjengelige, andre ganger utviklet vi nye sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Konseptuelt er vår styrke definert innenfor fire hovedområder:

Vi samarbeider med kundene fra den innledende rådgivning, gjennom hele salgsprosessen til langsiktig support fravåre service- og salgsteam. Siden starten kan vi se tilbake på erfaring og kunnskap fra flere tusen prosjekter. Prosjekter som gir oss et godt grunnlag til å jobbe med dagens krav til bærekraftige løsninger. Stikkord er tilrettelegging for rasjonell drift og reduserte kostnader. Vi har en sterk innovasjonskultur og våre produkter og løsninger er tilpasset offentlige lover og regler. Med våre løsninger bidrar vi til å skape tryggere og mer funksjonelle arbeidsforhold, økt produktivitet og ikke minst at våre kunder tar kloke valg i møte med sirkulærøkonomien.
Les mer om våre tjenester her.

Vi ble en del av Sulo Group i januar 2020.

«CREATING SOLUTIONS FOR TODAY’S WASTE TO BE TOMORROW’S RESOURCE».

I januar 2020 ble det kunngjort at SULO, et globalt selskap med hovedkontor i Frankrike, kjøpte San Sac Group, som EnviroPac er en del av. SULO er en ledende internasjonal produsent av avfallsbeholdere i plast, helt nedgravde og semi-nedgravde avfallscontainere.
Besøk nettstedet SULO Group.

Oppkjøpet var en sentral milepæl i SULOS strategiske vekststrategi. Både selskaper i San Sac Group og Sulo Group vil dra fordeler av produkter, geografi og kunder som komplementerer hverandre. I tillegg er det gode muligheter for utveksling av kompetanse og etablering av relasjoner mellom markedene.

Sammen er vi sterke:

  • 500 millioner euro i omsetning
  • lokale selskaper i 50 land
  • 8 fabrikker
  • +2500 ansatte
  • Europas ledende leverandør av maskiner og utstyr til kildesortering, oppbevaring  og behandling av avfall

EnviroPac AS med sine søsterselskaper Euroteknikk AS og EnviroPac Utleie AS, har en samlet omsetning på ca. 350 mill. NOK og er 45 ansatte.

Vi har satt vår kunnskap i system og har salg og service i hele Norge.
Avtal en konsultasjon eller møt oss på vårt show-rom i Oslo/lager på Sofiemyr – hvor du finner et stort utvalg av utstyr til kildesortering.

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.