Så mye mer enn komprimatorer og avfallsbeholdere.

I dag er vi en del av San Sac Group som er Skandinavias største og ledende leverandør av maskiner og utstyr til kildesortering, oppbevaring og behandling av avfall.

 

Det hele startet med en «rullekomprimator» som komprimerte avfallet. Kundene oppnådde mer effektiv drift og reduserte kostnader til transport.

Deretter ble det et konsept for avfallshåndtering og kildesortering samt utvikling, produksjon og salg av pappresser og emballasjepresser. Porteføljen vokste jevnt og trutt. Mange ganger var løsningene tilgjengelige, andre ganger utviklet vi nye sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Konseptuelt er vår styrke definert innenfor fire hovedområder:

Vi samarbeider med kundene fra den innledende rådgivning, gjennom hele salgsprosessen til langsiktig suport fra våre service- og salgsteam. Siden starten kan vi se tilbake på erfaring og kunnskap fra flere tusen prosjekter. Prosjekter som gir oss et godt grunnlag til å jobbe med dagens krav til bærekraftige løsninger. Stikkord er tilrettelegging for rasjonell drift og reduserte kostnader. Vi har en sterk innovasjonskultur og våre produkter og løsninger skal være tilpasset offentlige lover og regler, skape trygge og funksjonelle arbeidsforhold, bidra til økt produktivitet og ta kloke valg i møte med sirkulærøkonomien.
Les mer om våre tjenester her.

I 2014 ble EnviroPac AS en del av San Sac Group som er desidert markedsledende innen utstyr til kildesortering og avfallsbehandling i Norden. I dag består gruppen av flere selskaper i Sverige, Danmark, Norge, og Russland. Total omsetning for gruppen i 2017 var på ca. 120 M EURO og 300 ansatte. Les mer om San Sac Group

EnviroPac AS har 32 ansatte og består i tillegg av selskapene EnviroPac Utleie AS og Euroteknikk AS. I 2017 hadde vi en samlet omsetning på ca. 190 mill. NOK.

Vi har satt vår kunnskap i system og har salg og service i hele landet. Avtal en konsultasjon eller møt oss på vårt show-rom i Oslo / lager på Sofiemyr – hvor du finner et stort utvalg av utstyr til kildesortering.

 

info@enviropac.no           Tlf. 400 06 130