Nyhet! SULO Vario – størrelsen på avfallsbeholderen tilpasses etter behov

Gjør om en 120/140-liters 2-hjuls avfallsbeholder til en beholder på 40, 60 eller 80 liter. Fortsatt tømmer renovatøren 120/140 literen med KAM løft på vanlig måte.

Ja, dette er mulig med det fleksible beholdersystemet fra SULO, som de har gitt navnet VARIO. Systemet er så enkelt at de har utviklet tre stk. beholdere på 40, 60 og 80 liter som passer akkurat innvendig i en standard enten 120 eller 140 liter beholder. Det er sikker låsing av innsatsen, som enkelt monteres ved å benytte utsparinger som allerede er på 2-hjuls beholderen.

Systemet er ment for innsamling på husholdningene, hvor det som oftest benyttes 2-hjuls avfallsbeholdere. Tømmeprosessen er automatisert, ved at beholderen løftes opp og tømmes på bilen ved hjelp av KAM løft.

Den enkelte husholdning blir i større og mindre grad pålagt å kildesortere flere og flere avfallsfraksjoner. VARIO systemet egner seg for eksempel godt til innsamling av matavfall. Ved at VARIO beholderen er mindre, vil den ikke bli tatt i bruk til restavfallet, om restavfallsbeholderen blir full. Mindre volum signaliserer også overfor forbruker at «du bør spise opp maten din».

Flere IKS og kommuner fakturerer husholdningene etter volum på avfallsbeholderne. Å tilby avfallsbeholdere med begrenset volum vil bli oppfattet positivt og være et insitament til å kildesortere – sorter matavfallet ut av restavfallet.

Last ned produktinformasjon:

 

Produktark

 

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon på SULO VARIO eller andre innsamlingsløsninger på husholdningene: