SULO Twin-modell – nedgravde avfallscontainer

Ideell hvis du trenger å komplettere et eksisterende anlegg som er installert med SULO, modell Iceberg Max 3. Ved nye anlegg blir det flere avfallsfraksjoner på mindre plass.

SULO twin – Iceberg modell Max3 innkasthus.

Total kapasitet på twin-modellen, dvs. en nedgravd avfallscontainer med to kammer, er på 5 m3. Twin-modellen leveres med flere valgmuligheter på fordeling av størrelsen pr. innkast. For eksempel kan 60 % være for restavfall og 40 % for matavfall eller 50/50, som vist på  bilde over.

Innvendig container er delt i to rom med separate bunnluker. Containeren løftes på vanlig måte opp med kranbil, hver bunnluke betjenes manuelt og tømmes hver for seg.

Type innkast som leveres: Skuffe – slisse – glass.

Som på alle SULO nedgravde avfallscontainere, kan innkasthuset tilpasse med farger og design etter RAL fargeskala. Adgangskontroll og digital kommunikasjon som tilbehør på alle modeller.

Tømming skjer med 1 – 2 – 3-kroks løftesystem, eller med Kinshofer.

Avfallsmerking etter ny nasjonal merkeordning. Velg merker fra vår sortiment, er vi kan tilpasse med egen logo/tekst.

SULO Cameleon.

SULO Cameleon er rehabilitering av nedgravde containere på eldre installasjoner. Cameleon går ut på å bytte ut eksiterende installasjoner på nedgravde containere med nye anlegg. Her kan SULO twin være et aktuelt valg på eksisterende installasjoner med Iceberg Max 3. Les mer om SULO Cameleon her.

Ønsker du ytterligere informasjon om SULO Twin-løsningen eller Cameleon, så ikke nøle med ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon: