Tid for utendørs avfallsløsninger!

Bli inspirert av vår nye katalog på Grøntareal og offentlig miljø.

Enten du trenger en avfallsbeholder, en sittegruppe/benk til borettslaget og parken eller mer avanserte avfallsløsninger som nedgravde avfallscontainere og miljøhus, så finner du tips og nyheter i vår nyeste katalog. Glem heller ikke å trygge brannsikkerheten med spesialbeholdere for engangsgriller.

Mer enn noen gang er det viktig å ivareta god hygiene og at avfallsløsningen ser stilig ut. Robuste materialvalg for lang levetid er også viktig å tenke på med hensyn på å bærekraft i prosjektet og ikke minst at avfallsløsningen er effektiv og fungerer.  Vi ser at flotte trivelige løsninger appellerer til brukerne som da blir flinkere til å ta avfallshåndteringen og kildesorteringen mer på alvor. Resultatet blir renere avfallsfraksjoner og at en større andel av avfallet kan gå til gjenvinning.

Last ned den nye katalogen:

Her finner du også en direkte link til noen av produktområdene:

Vi samarbeider med renovatører i hele landet og sammen med dere finner vi en fungerende løsning tilpasset bruk og lommebok. Ta kontakt allerede i dag for en gratis konsultasjon eller befaring:
Kontakt oss | Enviropac