På Scandic Oslo Airport hotel var det ikke plass innvendig til større maskiner for avfallshåndtering og kildesortering.

Hotellet har en fasade som er synlig fra alle kanter. Både byggeier og arkitekt hadde et ønske om at fasaden ikke skulle forstyrres av fremmede elementer. En av våre bestselgere, Flexo Basis fra vår leverandør Avermann, ble løsningen. Flexo Basis komprimatoren for restavfall ble kamuflert med samme arkitektur som hotellet.

Tar vi en tur innvendig i hotellet, har hotellet fått plass til mange løsninger for kildesortering med å utnytte plassen maksimalt i avfallsrommet. Her finner vi emballasjepresse, innsamlingsløsning for småelektrisk, batterier og lysrør, beholdere for panteflasker, glassflasker, boks for farlig avfall mm. For å holde god trivsel og hygiene, ble det tilrettelagt med et eget område for renhold med høytrykksspyler og en slangetrommel ble veggmontert.

Ryddig, triveligere og sikrere arbeidsmiljø er ofte et resultat når avfallshåndteringen blir tilrettelagt med gode rutiner og med fokus på miljø og trivsel. Vi får renere avfallstyper, mer går til gjenvinning og gjenbruk og bedriften oppnår ofte bedre logistikk med færre hentinger fra renovatør = lavere kostnader og mindre belastning på miljøet.