Molok nedgravde avfallsbeholdere, nå hos EnviroPac

Vi har gleden av å kunngjøre at Molok, en ledende leverandør av nedgravde avfallsbeholdere, blir en del av vårt omfattende produktsortiment fra april 2024. Moloks stolte historie strekker seg tilbake til 1990-tallet, med produksjon av kvalitetsprodukter i Nokia, Finland. Etter oppkjøp ble Molok en del av SULO Group sommeren 2023.

Molok løsningene benyttes på tusenvis av steder. I borettslag og hytterenovasjon, skoler, barnehager, sykehus, omsorgsboliger, sykehjem og hoteller, gjenvinningsstasjoner, idrettsanlegg, kjøpesenter, havner, parker, bymiljø, strender, rasteplasser, gravlunder og campingplasser.

Rasjonelle løsninger til innsamling, kildesortering og gjenvinning av avfallet.

Vi tilbyr rasjonelle løsninger for innsamling, kildesortering og gjenvinning av avfall gjennom Molok, som leveres i to varianter: Den velkjente runde Classic og den innovative kvadratiske Domino. Med Domino-serien kan opptil 5-6 avfallstyper sorteres i samme beholder, mens Classic serien har vært et pålitelig valg siden 90-tallet, med en velprøvd evne til å ta liten plass ved delvis underjordisk montering.

 

Sammenlignet med standard 4-hjuls beholdere på 660 liter, benyttes et minimum av areal, for tilsvarende volum.

De nye avfallsforskriftene som trådte i kraft fra januar 2023, setter krev til ytterligere kildesortering av avfallstyper, inkludert matavfall og plast. Her vil både Molok Domino og Classic seriene kunne bli et fleksibelt og miljøvennlig valg for fremtiden.

Det er installert et betydelig antall Classic-anlegg over hele landet, som sjelden fases ut, men heller oppgraderes og repareres for å møte nye behov. I tillegg kan nå en Molok Classic beholder deles i to, for å romme to forskjellige avfallstyper, noe som gjelder både for nye og eldre installasjoner.

Vår service avdeling vil kunne betjene dine behov for vedlikehold og fornyelse av Molok-anlegg over hele landet. Enten det gjelder nye installasjoner eller eksisterende prosjekter, er vi klare til å samarbeide med deg.

Her kan du lese mer om Molok Classic og Molok Domino.

Vi ser frem til å jobbe sammen med deg på Molok prosjektene, enten det gjelder nye eller eldre anlegg. Vi bistår med god rådgivning og tilpasning av løsninger for de forskjellige avfallstypene som vil møte dine behov på en bærekraftig måte.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende avtale.