Binge – mindre containere for truck

Nye avfallsforskrifter fra 2023. Binge containere gir stort innsamlet volum på lite areal og flere avfallsfraksjoner kan sorteres. Ypperlig for gjenvinningsstasjoner, renovatører, entreprenører, lager, produksjonshaller, mm.

Binge containere benyttes til innsamling og kildesortering av overskuddsmateriale og emballasje. Containeren er utformet og utviklet for mest mulig enkel og trygg kontroll under frakt av last. Den er helsveiset og solid i konstruksjonen og tømmes ved at avstanden mellom gaflene økes og fører trenger ikke å forlate førerplass. Låsemekanismen må ikke frigjøres manuelt, men styres i stedet direkte gjennom manøvrering av gaflene.

Binge containeren er utrolig populær i byggevarehus, lager, gjenvinningsstasjoner, verksteder, helseforetak, rederier, produksjonshaller og andre logistikk virksomheter. Bl.a. benyttes Binge av Bring på deres terminalbygg på Østlandet i produksjonshallen i kombinasjon med avfallskomprimatorer.

Velg modell etter ditt kapasitetsbehov.

Det brede sortimentet dekker de fleste kapasitetsbehov. Åtte standard modeller med volum kapasitet fra 470 – 3900 liter. Maks kapasitet er 2000 kg for samtlige modeller.

Godt utvalg med tilbehør for å tilpasse containeren til din virksomhet.

Binge containere kan leveres med et bredt sortiment av tilleggsutstyr, samt forskjellig type utforming basert på ønsket visuell profil. Containeren kan eksempelvis leveres med hjulsats, aluminiumslokk med gassdempere, og løfteører for krokløft for modeller 600 og 900. Binge containere kan også leveres med en tett duk i bunnen, slik at den kan frakte væskeholdig last. Det er også mulig å få containeren med uttak for gafler på containerens langside, samt med varmgalvanisert, rustfritt eller syrefast stål  som materiale. Et meget økonomisk valg er å rustbeskytte med primer. Binge containeren kan også leveres med tilpasning for større gaffelmål.

Tilbehøret øker anvendelsen betydelig for flere virksomheter. Er det utstyr du savner, så ta kontakt med oss!

12 ulike lakkfarger for enkelt å kunne kildesortere i henhold til den nye nasjonale merkeordningen.

Fordelene med Binge containerne er mange. Sikre arbeidsforhold sammen med enkel håndtering og høy kapasitet betyr mye. Binge produseres i Sverige, og blir derfor et miljøvennlig alternativ som følge av korte frakter og mindre utslipp av CO2. Den er også økonomisk smart og miljøvennlige på grunn av sin lange levetid og muligheten for reparasjon ved eventuelle skader. Containerens stålplater er pulverlakkerte, og er svært uimottakelig for korrosjon eller riper.

Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon og et tilbud!

EnviroPac har markedets bredeste utvalg av ulike produkter for avfall- og kildesortering. Våre Binge containere gjør det enkelt og effektivt for din bedrift å håndtere overskuddsmateriale eller avfall, samt trygg frakt med truck.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.