Forny interiøret med møbler til kildesortering.

Husk de nye forskriftene for avfallshåndtering - nå skal alle bedrifter også ha en løsning for kildesortering av matavfall og plast.

Fra første januar i år, kom det en ny avfallsforskrift hvor bl.a. både matavfall og næringsavfall skulle kildesorteres på lik linje med restavfall og papp/papir. Dette gjelder for alle typer bygg og virksomheter. Gjennom året er det mange bedrifter som har fått orden på kildesorteringen, men vi vet at det fortsatt er flere igjen.

De mest vanlige avfallstypene det er kildesortering på i nærings- og offentlige bygg, er restavfall, papir, pant, matavfall og plast:

I tillegg har vi kildesortering på alle de andre avfallstypene som tilpasses individuelt pr. bedrift etter bransje og virksomhet.

Førsteklasses møbler til kildesortering, oppgradert med avfallssymboler etter ny nasjonal standard.

I flere år har en av våre bestselgere vært møbler til kildesortering. Løsningen er mye brukt i kontorer, kantiner, kjøkken, rom til mellomlagring av avfall, fellesarealer i offentlige bygg, mm. Det geniale er at man kan bygge seksjonen etter type avfall som oppstår på stedet. Bilde helt øverst på siden, hvor skapene er mørkegrå, er fra kjøkkenet på vårt nye kontor. Avfallsløsningen er i bruk hver dag, og samtidig er det en flott utstilling når kundene tar turen til oss. Vi er superforsnøyde! Her har vi fått plass til 6-8  avfallsfraksjoner: Restavfall, plast, papp/papir, matavfall, glass og metall, småelektrisk, batterier, lyspærer, rekvisita, mm. I tillegg har vi en 2-hjuls 240 liter beholder ved siden av for panteflasker. I denne har vi montert et gjennomsiktig pleksiglass. En morsom detalj som er mulig å bestille.

Dekor og tilbehør.

Møblene føres i to farger, mørkegrå og hvit. Innkast på toppen med skyveluke på skapene med en dør. Dekor er tilbehør, og føres i en grå farge som gir en fin/elegant kontrast mot de mørkegrå skapene. Ønskes enda tydelige kontrast på avfallsmerkene, anbefaler vi de hvite skapene. Nå føres skapene i to versjoner, skap med ett rom og dør i front og en seksjon med tre skuffer. Innvendig samles avfallet i enten en 140 liter 2-hjuls beholder eller et sekkestativ på 240 liter. Skuffeseksjonen kan fylles med diverse mindre beholdere, også for matavfall.

Målene på møblene er BxDxH: 63/43 x 60 x 116 cm. (Skuffeseksjonen har en bredde på 43 cm).

Besøk Norges største showrom på avfallsbeholdere.

Besøk oss gjerne på vårt showrom på Kolbotn, eller vi kan komme på en uforpliktende befaring/konsultasjon. Ofte ser vi at det er behov for veiledning. På markedet finnes et bredt utvalg avfallsbeholdere og man opplever raskt at det kan være kjekt med litt rådgivning. Vi trekker spesielt frem at det er viktig at avfallsløsningen tilpasses etter type avfall som oppstår på stedet og at størrelsen blir dimensjonert etter mengde avfall. At farger og design står i stil med bygningsmasse og firmaprofil, er også av stor betydning.

Flere tidløse avfallsbeholdere på lager.

I vårt sortiment finnes flere tidløse modeller, som kan lakkeres og tilpasses i ønskede farger etter RAL fargeskala. Pris? Vi fører gode løsninger og modeller i alle prisklasser.

For ekstra tydelig kommunikasjon med brukerne, anbefaler vi vår kildesorteringsplakat, som plasseres bak beholderne.

Se vårt omfattende sortiment på avfallsbeholdere til kildesortering.

Ta kontakt med oss allerede i dag for ytterligere informasjon og leveringstider:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.