Nå kildesorteres det på NATO konferansen i Vilnius…

..og en av våre sentrale leverandører fikk oppdraget!

Cervic, som er en av våre sentrale leverandører, fikk oppdraget. Sammen med ISORT, UAB har de spesialtilpasset noen av sine avfallsbeholdere til leveransen. Avfallsbeholderne som er valgt er veldig forskjellige men dekker kildesorteringen under konferansen på utvalgte områder.

Disse avfallsbeholderne ble valgt:

Valencia utendørs beholder i grå utførelse har en kapasitet på 100 liter. Føres både med og uten topp / askebeger og i forskjellige fargekombinasjoner. I serien føres også benker, askebeger og planteholdere. Materiale i pulverlakkert galvanisert stål.  Tømmefunksjon enten fra toppen eller fra frontdør. Valencia leveres enten med innvendig beholder i stål eller med sekkestativ. På NATO møtet er varianten med regntopp valgt, som du ser på bilde. Les mer om produktet her.

 

Madrid, rund avfallsbeholder og med innkast i 4 fraksjoner, er valgt i str. 180 liter. Avfallsbeholderen føres med ett – fire innkast. Beholderen føres også i 120 liter. Velg åpen løsning eller med lokk, som da blir en brannsikker utgave. Innvendig kan beholderen utstyres enten med sekkeholdere eller beholdere i stål. Materiale er i galvanisert stål og Madrid kan benyttes både innen og utendørs. Regulerbare føtter følger med og beholderen kan også monters med bolter til underlaget. For ekstra sikkerhet kan beholderen leveres i en gjennomsiktig utgave. Madrid avfallsbeholder er populær i kjøpesenter og i forskjellige offentlige rom. Les mer om produktet her.

 

Brussel avfallsbeholder på 2×60 liter, monteres ved siden av hverandre til en enhet. Leveres med 3 forskjellige innkastløsninger: Stort innkast – papirslisse – rundt/avlangt innkast. Innkastet kan utstyres med farger og symboler etter den nye nasjonale merkeordningen. Beholderen tømmes enkelt ved at begge lokk løftes samtidig. Materiale i galvanisert stål, så beholderen benyttes både innen- og utendørs. Levers også med askebeger. Innvendig er beholderen utstyrt med enten sekkeoppheng eller stålbeholdere. Les mer om Brussel her.

 

Alle avfallsbeholderen leveres med avfallsmerking etter den nye nasjonale merkeordningen.
Ta kontakt om du ønsker ytterligere informasjon om våre avfallsbeholdere.

Her ser du et knippe med avfallsbeholdere fra leverandøren. Sortimentet er omfattende og er for både innen- og utendørs bruk. Avfallsbeholderne er i meget god kvalitet og det til et fornuftig prisnivå.