I vårt sortiment finner du alt fra enkle avfallsbeholdere og returstasjoner for engangsgriller til nedgravde avfallscontainere, komprimerende avfallsbeholdere med solcelle, plastsekker/poser, emballasjepresser, miljøhus, askebeger og vedlikeholdsfrie utemøbler med paneler i resirkulert plast.

Enten du er ansvarlig for driften på en mindre eller større campingplass, er det viktig å ha gode løsninger og rutiner for avfallshåndteringen. Måten man håndterer avfallet på har endret seg. Der det tidligere var greit med en avfallsbeholder til restavfallet, er det nå krav til både å sortere matavfall, plast, papp/papir, glass/metall mm.  Hvordan dette gjennomføres, kan variere fra kommune til kommune, og med et dertil varierende behov for utstyr.

EnviroPac er en betydelig leverandør på maskiner og utsyr til avfallshåndtering med salg og service i hele landet. I mer enn 25 år har vi levert flere tusen prosjekter og våre selgere bistår med rådgiving og et gratis besøk / konsultasjon for en optimal avfallsløsning, tilpasset din campingplass.

I vårt sortiment finner du både maskiner til komprimering og utstyr til kildesortering. Alt fra helt nedgravde avfallsløsninger til større kildesorteringsstasjoner, enkle avfallsbeholdere, returstasjoner for engangsgriller eller å leie/eie en emballasjepresse for papp/plast, mm.

Her er noen direkte linker til vårt sortiment. Trykk på bildene under: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta kontakt med oss for en gratis befaring / konsultasjon så bistår vi deg med å finne en hygienisk, miljøvennlig og driftsøkonomisk avfallsløsning for campingplassen.

Lenke til hele vårt sortiment.

Her kan du laste ned vår siste katalog!

Se vårt utvalg av avfallsmerker som du kan handle i vår nettbutikk!