Konkurranse på Avfallskonferansen Midt-Norge 2023.

Hvor mange fossilfrie plastruller er det i beholderen fra SULO? Bli med i trekningen av en kaffetrakter!

Vi har fylt opp vår gjennomsiktige SULO beholder på 240 liter med ??? plastruller i fossilfri plast. Som deltaker på Avfallskonferansen Midt-Norge kan du fylle ut skjemaet før lunsj torsdag 16. februar og bli med i trekningen av en kaffemaskin!

Svarskjema konkurranse

Fyll inn skjema og du er med i trekningen av en vogn for innsamling av farlig avfall.

Trinn 1 av 2

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac

Er det fornuftig med sekker i fossilfri plast?
Sekker i fossilfri plast kan være et alternativ der du ønsker å redusere utslippet av CO2. Med fossilfri plast mener viplast som ikke krever jomfruelig olje eller gass. Mye av plasten som produseres går til ulike former for emballasje, men plasten brukes også i en rekke industrier og bransjer. Flere store aktører som Coca Cola, IKEA, bilbransjen, byggevarebransjen med flere benytter fossilfri plast i flere av sine produkter. Mao. er det fult mulig også for avfallsbransjen å benytte fossilfrie sekker. Her kan du lese mer om sekkene!

Forskjellige plast kvaliteter kan blandes og det vil variere hvilken type plast som er mest fornuftig å benytte fra prosjekt til prosjekt. Her en lenke til vår «Plastskole», hvor du kan innhente ytterligere informasjon.