MOSE – komprimerer avfall og gir beskjed når tømming er nødvendig

Før ble avfallsbeholderne tømt en gang pr. dag. Med MOSE er en gang pr. uke tilstrekkelig!

Ordinære avfallsbeholdere til restavfall, plast og papir kan inneholder opptil 70 % luft. Gjennomførte tester viser at tømmefrekvensen kan reduseres med inntil fem ganger.

Som forhandler av Røros Produkter har vi gleden av presentere deres nysatsing innenfor avfallsbeholdere. De har nå utviklet en komprimeringsløsning som kan implementeres i flere av Røros sine avfallsbeholdere. Her vist installert i Aursunden avfallsbeholder som kan leveres både i 75 og 100 liter.

Enheten har eget utskiftbart 12V DC Li-on batteri. Den smarte teknologien benytter sensorikk for å måle mengde avfall og utfører komprimering kun når det er nødvendig. Derfor utnyttes batteriets levetid maksimalt. I en pakke følger det med 2 stk. batterier slik at renholdspersonalet bytter batteri ved tømming. Enkel funksjon, «Plug & Play».

I tillegg er MOSE utstyrt med en sensor for måling av temperatur, noe som blant annet kan bidra til å tidlig oppdage eventuelle branntilløp i en avfallsbeholder. Målte verdier rapporteres automatisk til skytjeneste via WiFi eller 4G (opsjon). Den web-baserte løsningen kan enkelt overvåke status for hver enkelt beholder.

Fordeler:

  • Reduserer antall tømminger
  • Reduserer unødvendig tilsyn
  • Reduserer bruk av poser
  • Kan implementeres i flere av Røros sine avfallsbeholdere
  • Prisen vil du bli overrasket over – raskt nedbetalt!

RP-Smart.

Fyllingsgraden overvåkes ved hjelp av sensorikk. Via mobiltelefon eller nettbrett varsles driftspersonell om avfallsbeholderens status. Dette gir mulighet til å optimalisere tømme rutiner og spare tid ved at personellet kun tømmer de beholderne som har nådd fyllingsgrad.

Redusert forbruk av plastsekker og mindre slitasje på beholderne vil være positivt for miljøregnskapet.

Aursunden avfallsbeholdere, over 70 stykker er installert i Stortingets nybygg i Prinsensgate 26. Tidligere ble avfallsbeholderne tømt en gang pr. dag. Antall tømminger er nå redusert til en gang pr. uke.

Er du interessert i ytterligere informasjon om MOSE, så ta kontakt med oss.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.