Sett farge på festivalens eller idrettsarrangementets kildesortering

Avfallsskjulere gir arrangementet miljøprofil og en større andel av avfallet går til gjenvinning.

Endelig er det igjen tid for festivaler, konserter og idrettsarrangementer. Å gi arrangementet en miljøprofil og besøkende en hygienisk og tiltalende avfallsløsning, blir stadig viktigere for arrangørene.  Med dette utgangspunktet blir det avgjørende å få til en sikker løsning på kildesorteringen som sørger for at avfallet går til gjenvinning i stedet for til restavfall. Overbevisende også med en fungerende avfallsløsning slik at avfallet finner veien dit det skal og ikke ligger strødd omkring.

Avfallskjuler i samarbeide med Glør IKS på Lillehammer.

I forbindelse med ungdoms OL på Lillehammer i 2016, ble ideen til en avfallsskjuler født i samarbeide med Glør IKS. Utgangspunktet var kildesortering i flere fraksjoner, høy miljøprofil, enkelt å kommunisere med brukerne og gjenbruk, det vi si at løsningen kunne benyttes om igjen på de neste arrangementer. Glør har jo en rekke Birkebeiner og andre idrettsarrangementer gjennom året.

Værbestandig materiale som tåler sol, regn, kulde og snø – individuell profilering.

Materialet er valgt for å kunne tåle ekstreme norske værforhold, sommer som vinter. Likeså er det lagt opp til individuell profilering på skjulerne. Her tas det ofte utgangspunkt i kunde eller arrangementets profil og da i kombinasjon med avfallstypenes farger og symboler. De siste skjulere vi har tatt frem, tar ofte utgangspunkt i den nye nasjonale merkeordningen, slik at kildesorteringen er mest mulig lett gjenkjennelig for alle. En avfallsskjuler fra Jordal Amfi, er et godt eksempel på dette:

Kapasitet på 140 – 240  – 480 liter.

Innvendig har skjulerne plass til en 140 liter standard 2-hjuls plast avfallsbeholder eller et enkelt / dobbelt sekkestativ på 240/440 liter. Funksjonell tømming ved at lokket løftes av og sekken løftes opp. Skjulerne kan også leveres uten lokk. Vi fører også mindre løsninger som du ser bilder av lenger ned i artikkelen.

En bærekraftig løsning.

Våre avfallsskjulere er like effektive både til innen- og utendørs bruk. At skjulerne etter bruk rengjøres, brettes sammen (de tar minimalt med plass), og lagres til neste arrangement, gjør at de får lang levetid og at løsningen blir bærekraftig.

Sommerens arrangementer kommer fort. Ta kontakt med oss allerede i dag for en løsning og et tilbud:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Her ser du bilder av noen av løsningene som vi har tatt frem: