Tilbake til: Blogg: Kildesortering til inspirasjon Tilbake til: Handel Tilbake til: Nyhetsrom
Smart berøringsfri avfallsbeholder

Avfallsbeholderen "TOM" komprimerer avfallet gjennom dagen og har plass til inntil syv ganger så mye avfall som en tilsvarende avfallsbeholder. TOMs bevegelsessensor oppdager når noen er nær og åpner innkastluken. Dette minimerer risikoen for overflatesmitte, og er mer hygienisk for brukerne.

«TOM» Berøringsfri avfallsbeholder

La oss ta for oss en McDonalds restaurant eller et kjøpesenter. Det aller meste er i dag berøringsfritt, og helt i tråd med gjeldende smittevernanbefalinger. Alt fra dørene til antibac-dispenseren, vasken, såpe- og papirdispenseren kan aktiveres med bevegelsessensor. Derfor er det naturlig å velge en avfallsbeholder som gjør det samme. 

Hygienisk for nestemann

Når du hiver noe i TOM, lukkes luken og avfallet er vel bevart nede i beholderen. Dette gjør at nestemann ikke risikerer å komme i nærheten av andres avfall, som man gjør med flere andre typer avfallsdunker. 

Avfallsbeholdere som flyter over ser vi mye av i bybildet og på hurtigmat-restauranter i de travleste timene. TOMs komprimerende egenskaper forhindrer dette, og det er ingen fare for at avfall faller ut når posen er full. 

Mer hygienisk avfallshåndtering for de ansatte

Når avfallsbeholderen er full, er det enkelt for ansatte å tømme posen uten å være i kontakt med avfallet, knyt igjen posen og sorter den videre. Med TOM reduseres behovet for tømming, som gjør at de ansatte ikke trenger å være i kontakt med avfallsposene like hyppig. 

TOM gir berøringsfri avfallshåndtering, samtidig som offentlige steder holdes ryddige og hygieniske. 

TOM sier selv ifra når den må tømmes – digital kommunikasjon

TOM sparer tid, plass og energi, og sier ifra når den må tømmes. Luken kan også programmeres til å være åpen i perioder med mye trafikk. Den innebygde sensoren registrerer perioder med lite trafikk, og benytter tiden til å komprimere avfallet. Den har en enkel statusindikator som viser drift, komprimering og når avfallssekken må byttes. TOM kommuniserer enten på SMS eller e-mail for å vise fyllingsgrad eller maskinen behøver tilsyn. TOM er utrolig stillegående med et støynivå på maks 51 db under komprimering.

TOM avfallsbeholder passer for…

TOM jobber døgnet rundt og passer best på offentlige steder som for eksempel sykehus, kjøpesentre, offentlige toaletter, transportknutepunkter som togstasjoner og flyplasser, på restauranter som McDonalds, fornøyelsesparker, offentlige toaletter og bensinstasjoner i spisesonen. 

TOM føres også i en lavere modell, TOM Junior. TOM Junior er kledd med trefinér. Enklere renhold og lavere høyde gir god funksjonalitet på restauranter a la McDonalds.

 

Kundetilpasset design og funksjonalitet

TOM skal være enkel og håndtere, og kan leveres med tømmedør både foran og bak, avhengig av hvor den skal plasseres. TOM kan også leveres med ekstra tilbehør som: 

  • Gjennomsiktig beholder for miljøer med spesielle sikkerhetskrav
  • Sekketralle for enklere transport og håndtering
  • Holder til serveringsbrett på toppen 
  • Kommunikasjonssystem som sender e-post eller SMS når den må tømmes 

TOM har en moderne og holdbar finish som fungerer i alle miljøer. Man kan også dekorere med egen logo, farger og design, og kan leveres med tilpasset trykk. 

Er TOM noe for deg?

Komprimering gjør at det blir færre bytter av avfallssekker, mindre avfall betyr redusert henting av renovatør, og mindre transport gir lavere utgifter til transport og reduserte Co₂ utslipp. Ta kontakt med oss i EnviroPac i dag, dersom du er nysgjerrig på hva TOM kan gjøre med din avfallshåndtering.

Du kan også laste ned produktark på TOM her.

TOM finner du over hele verden og er din nye «Buddy»

På flyplasser, togstasjoner, kjøpesenter, sykehus, restauranter og gatekjøkken. TOM ser forskjellig ut de fleste steder. Kundetilpasset TOM med eget design og tydelig kommunikasjon om type avfall og eiers profil er blitt utrolig populært. Se flere eksempler her i vårt bildegalleri: