Tilbake til: Blogg: Kildesortering til inspirasjon Tilbake til: Kommuner Tilbake til: Nyhetsrom
Ja til mer sortering!

Og la det være enkelt og lett tilgjengelig.

Envi Combi-systemet er utviklet med bakgrunn i målsetting om en størst mulig grad av gjenvinning sammen med kravene til hygiene, miljø og design. Systemet tilpasses etter hvilke typer avfall og antall fraksjoner som skal sorteres i samarbeid med kommune og/eller renovasjonsselskap.

Løsningen gir mulighet for sortering av papp/papir, glass og metall, flasker, restavfall, og farlig avfall som maling, lyskilder, batterier, spraybokser med mer.

Stativet er fleksibelt og modulbasert slik at man selv kan velge antall fraksjoner som skal sorteres. Lokket kan stå av seg selv, og kan leveres både med og uten demping. Tømming skjer via dørene i front. Høyden på stativet reguleres enkelt med regulerbare ben, og er tilpasset rullestolbrukere. Stativet er sikret slik at skadedyr ikke kan komme til avfallet. Løsningen kan også leveres for avfallsbeholdere/containere i plast i stedet for avfallssekker til de fraksjoner man ønsker.

 

Nærmere 10.000 husstander i Ringsted kommune i Danmark har fått spesialdesignede stativer fra EnviroPac tilpasset for mer sortering og resirkulering.

10.000 husstander fikk levert nye sorteringsstativer

I Ringsted kommune i Danmark har 10.000 husstander fått spesialdesignede stativer slik at sorteringsgraden skal øke. Til restavfallet og papp/papir benyttes papirsekker, og 30 liters plastbokser til metall, glass, flasker og det farlige avfallet.