Ny avfallsløsning i ditt boretts- eller sameielag?

En trinnvis guide for deg som skal planlegge, velge og implementere en ny avfallsløsning

Det er mye å ta stilling til når et sameie- eller borettslag skal bytte til en ny avfallsløsning. Ofte er det styret som må undersøke ulike løsninger, selv om de ikke er mer bevandret i avfallshåndtering enn andre. Vi i EnviroPac har derfor laget en guide, slik at du som er delaktig i valget av avfallsløsning kan ta en beslutning på et både bedre og riktig grunnlag, og gjennomføre bytte på beste måte.

Guiden er i 6 trinn:

  1. Analysere hvordan avfallshåndteringen fungerer i dag
  2. Hvor skal avfallsløsningen plasseres?
  3. Vektlegg ulike løsninger og leverandører
  4. Overvei fordeler og ulemper med løsninger
  5. Søke om byggetillatelse
  6. Kommunikasjon med beboere

«Bla» i guiden og last den ned her:

Det er hjelp å få fra A-Å.

Det kan fremstå som et stort stykke arbeid å planlegge og gjennomføre installering av en ny avfallsløsning – og den bitre sannhet, for den som ikke er vant til det, blir ofte en omfattende forpliktelse. Derfor kan det være trygt og lønnsomt å få hjelp fra en leverandør som tilbyr deler av eller hele prosessen, etter behov:

EnviroPac har salg og service i hele landet. Uten forpliktelser kan vi bistå med både befaring og konsultasjon. En miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning krever praktisk tilrettelegging og utstyr tilpasset de ulike behov. Med vår erfaring fra både sameier/borettslag og profesjonelle eiendomsprosjekter innenfor offentlig og privat sektor, kan vi fylle rollen som en totalleverandør, om det er ønskelig.

Last ned vår nyeste katalog her:

Flere nyheter.


Vi har flere nyheter. Bl.a. finner du nå den velkjente nedgravde MOLOK løsningen i vårt sortiment. Molok føres i to utgaver. Molok Domino, hvor du kan sortere inntil 5 forskjellige avfallstyper i en og samme beholder, og Molok Classic, den runde modellen, som er mest benyttet i borettslagene rundt omkring i Norge. Har du et eldre anlegg, kan det både repareres og oppgraderes. I henhold til de nye avfallsforskriftene skal både plast og matavfall sorteres i egne beholdere. En eldre versjon av Molok Classic, kan vi dele i to for deg. Ta kontakt for nærmere informasjon!

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere og helt uforpliktende informasjon.