Velkommen til EnviroPac

Miljø - Utvikling - Erfaring & kunnskap

EnviroPac AS ble etablert i 1996 og er Norges ledende leverandør av maskiner og utstyr til kildesortering, behandling og oppbevaring av avfall.

En del av San Sac Group AB             
I 2014 ble EnviroPac AS en del av San Sac Group AB som er desidert markedsledende innen utstyr til kildesortering og avfallsbehandling i Norden. I dag består gruppen av totalt 8 selskaper i Sverige, Danmark, Norge, og Russland. Total omsetning for gruppen i 2017 var på ca. 120 M EURO og 300 ansatte.
Les mer om San Sac Group.

Våre fire forretningsområder:
Maskiner og utstyr, Kildesorteringsutstyr og rekvisita, Installasjon og vedlikehold, Utleie/finansiering.

 

 

 

 

Våre tjenester – Så mye mer enn komprimatorer og avfallsbeholdere.
EnviroPac AS har landsdekkende salg & service, eget lager på over 8000 m2 og har kompetansesenter på kundeservice og kildesorteringsutstyr. Største delen av våre produkter selges, en mindre andel leases samt at vi også har knyttet til oss flere selvstendige bedrifter som utfører service for oss. Les mer om våre tjenester her:

Markeder og løsninger.
Vi opererer i flere kundesegmenter hvor de viktigste og største er: Detaljhandel, Renovasjonsselskaper, Kommuner og IKS, hotell & restaurant og industri. Les mer om kundetilpassede løsninger her: Link til referansesiden

Miljø.
EnviroPac er sertifisert som Miljøfyrtårn som er likestilt med ISO-14001 og EMAS når det stiller krav til anerkjent miljøledelse.