Nyhet! Miljøvennlig og effektiv avfallskomprimator med sideluke!

Skap en bærekraftig fremtid med vår nye avfallskomprimator - perfekt for bensinstasjoner, marinaer, restauranter, gatekjøkken, dagligvare, kjøpesenter og andre næringsbygg.

Samfunnet vårt beveger seg mot en grønnere fremtid med mindre CO2-utslipp, og avfallshåndteringen er i ferd med å endres radikalt. Målet er klart: Null restavfall og maksimal gjenvinning. Nye avfallsforskrifter krever bl.a. at matavfall sorteres separat, det samme gjelder for plast. Vi er her for å hjelpe deg med å møte disse kravene på en effektiv og miljøvennlig måte.

Presentasjon av vår revolusjonerende avfallskomprimator.

Vår kompakte og innovative avfallskomprimator med sideluke er designet for å bidra til en bærekraftig fremtid. Den er væsketett og ideell for kildesortering av matavfall, restavfall og andre typer avfall. Med smarte innkastluker som kan plasseres på begge sider eller i front, får du en fleksibel hygienisk løsning som er enkel å bruke.

Funksjoner som gjør en forskjell.

  • Tilgengelig i 10 og 12 m3. Velg størrelsen som passer ditt behov best
  • Presskraft på 38 tonn: Med et kraftig presstempel får du en svært effektiv komprimering
  • EnviroPac Connect: Mulig å utstyre komprimatoren med EnviroPac Connect for avansert avfallshåndtering
  • Brukervennlig design: Enkel åpning og lukking med håndtak, noe som sikrer en funksjonell og hygienisk avfallshåndtering

Hvorfor velge vår avfallskomprimator?

Ved å investere i vår mindre avfallskomprimator, tar du et viktig skritt mot å redusere restavfall og øke gjenvinningen. Dette er bra for miljøet, men også for din bedrift som kan dra nytte av kostnadsbesparelser og et renere, mer effektivt arbeidsmiljø.

Kontakt oss for mer informasjon.

Er du klar til å gjøre en forskjell? Kontakt oss nå for å lære mer om vår banebrytende avfallskomprimator og hvordan den kan hjelpe deg med å nå dine miljømål. Bli med på reisen mot Zero Waste!

 

 

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.