Skarverennet 2022 – Vårens vakreste eventyr!

Som samarbeidspartner til Geilo Idrettslag bidrar vi til at kildesorteringen går "som smurt".

Det er like før det braker løs med årets fineste skitur for 8000 skiglade entusiaster som vil oppleve høyfjellet. Hyggelig Skarverennsstemning langs løype og i målområde venter. Rennet er en fantastisk opplevelse for alle som tar turen over fjellet fra Finse til Ustaoset. Her er skieliten samlet med dertil høy kjendisfaktor sammen med alle oss vanlige som går på ski og har det festlig i sammen.

E-03 emballasjepresse fra EnviroPac gjør jobben i Geilohallen.

Det sier seg selv at å håndtere avfallet fra 8000 deltakere kan by på utfordringer. Under turen er det drikkestasjoner hvor avfallshåndteringen er godt tilrettelagt.  Den største utfordringen er nok i målområde og på «Jägertoppen» ved Ustaoset. I målområde er det organisert med «Miljødetektiver», men folk flest er stort sett flinke til å sortere og kaste avfallet der det hører hjemme. I Geilohallen hvor det er salg av sportsutstyr oppstår utrolig store mengder papp og plast. Her gjør emballasjepressen E-03 fra EnviroPac en fenomenal jobb!

Vi gleder oss til årets Skarverenn!
Vi er også i år klare til å gjøre en innsats med avfallshåndteringen!
Vi ønsker Geilo Idrettslag lykke til med arrangementet!
HUSK å kildesortere og ta med deg avfallet i sekken om det ikke er en kildesorteringsstasjon akkurat dere du er!