Tilbake til: Bærekraft og miljø Tilbake til: Innendørs kildesortering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Terra-serien, kildesortering uten bruk av plastsekker

Terra serien -et smart system som sparer miljøet for unødvendig bruk av plastsekker

Terra-serien er i første rekke tatt frem for å redusere bruk av plastsekker/poser ved kildesortering. Beholderne er derfor utstyrt med innvendige beholdere som kan vaskes i vaskemaskin på 85 grader.  Terra-beholderne passer derfor i innendørsområder hvor det produseres mindre mengder avfall. Det blir nå enkelt å kildesortere i to eller tre fraksjoner på f.eks. hotellrommet, kontorplassen eller i barnehagen.

Terra består av to serier: Terra og Terra Hotell. Begge leveres i henholdsvis duo og trippel utgave. Terra med 12-liters beholdere og Terra Hotell med 2,8 liters beholdere. Beholderne er produsert i el-galvanisert stål som er pulverlakkert med grafittgrå farge. Andre farger enn standard kan leveres mot et pristillegg.

Terra beholderne på 12 liter er frittstående for gulv med hjul. Terra Hotell beholdere kan sto på gulvet eller monteres på vegg.

Avfallsmerking og plassering på beholderne er viktig. Vi anbefaler merker etter den nye nasjonale merkeordningen. Vi har flere typer fraksjonsmerker i vårt sortiment, også merker etter den nye nasjonale merkeordningen.

Det er Røros Produkter AS som er produsent. Her snakker vi om kortreiste produkter i solid kvalitet med 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Reservedeler er tilgjengelig i 10 år.

Er du interessert i å høre mer om Terra-serien, så ta kontakt med oss ved å fylle inn skjemaet under eller ring oss på Tel. 400 06 130

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.