Tilbake til: Bærekraft og miljø Tilbake til: Maskiner til komprimering Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
«Brukt blir som nytt»

Kontakt oss om du er interessert i en brukt komprimator, emballasjepresse eller rullekomprimator.

Det står flere brukte avfallskomprimatorer, emballasjepresser, pappresser og andre type utstyr til komprimering rundt omkring i landet vårt. I disse tider med høye valutakurser og dyrere innkjøp er det ansvarlig av oss å tenke, «Brukt blir som nytt», og det ofte med små investeringer. De aller fleste maskinene lar seg reparere, lakkere og tilpasses på nytt, og du vil bli positivt overrasket over kostnadsnivået.

Ombygging og restaurering av en 10 m3 Avermann komprimator i samarbeid med Rogaland Gjenvinning i Stavanger.

 

Det var en Avermann 10 m3 lift komprimator som ble bygget om. Innkastet ble flyttet til siden og utstyrt med ny lokkløsning.

Vi besøkte Stavanger, hvor vår kunde Rogaland Gjenvinning hadde en brukt Avermann 10 m3 lift komprimator. Ønske var å få innkastet på siden i stedet for foran og med et tilpasset nytt lokk. Som du ser på det øverste bilde, var dette ikke noe problem. For at det skulle fungere funksjonelt ble også alle koblingene flyttet og tilpasset til høyre side. Lift komprimatoren ble til slutt lakkert i knall rød farge – den skulle synes!

Maskiner til komprimering av avfall er et godt bidrag til sirkulærøkonomien.

 

Ingen tvil er maskiner som komprimerer avfallet på stedet et godt bidrag til den sirkulære økonomien. Kalkyler viser at våre kunder kan redusere kostnadene til avfallshåndteringen med inntil 30-70 %. I tillegg får vi hyggelige miljø og kostnadseffekter ved at en større andel av avfallet gjenvinnes og vi får reduserte kostnader med færre transporter og mindre utslipp av Co2. Enda bedre blir regnestykket om levetiden på produktet forlenges!

Vi heier på miljøet og alle gode tiltak for reparasjoner og oppussing av brukte maskiner.

 

Ta kontakt med oss for en oversikt over brukte komprimatorer, emballasjepresser og andre spesialmaskiner til komprimering: