Tilbake til: Bærekraft og miljø Tilbake til: Elektronikk og farlig avfall Tilbake til: Innendørs kildesortering Tilbake til: Nyheter
Innsamlingsnett i gjenvunnet PET for batterier, lyspærer og småelektrisk

Passer ypperlig til husholdninger. Tar minimalt med plass - henges på veggen eller plasseres i hylla. Enkelt å ta med nettet til innsamlingspunktet på dagligvaren eller faghandelen som selger batterier, lyskilder og andre mindre elektriske artikler.

Fortsatt kastes alt for store mengder småelektrisk, batterier og lyspærer i restavfallet. Våre innsamlingsnett et et ypperlig tiltak for at en større andel av avfallet skal gå til gjenbruk og gjenvinning.

Nettene ble opprinelig utviklet i Sverige sammen med innmsalingsmodulen «Samlaren» for kjøpesenter. Forbrukeren samler lyspærer, batterier, elektriske tannbørster og andre mindre elekstriske artikler i nettet. Når nettet er fult tas det med til kjøpesenteret, sorteres og leveres i «Samleren».

I Norge har etterhvert flere kommuner og IKS tatt frem nettet i forskjellige varianter. Forbukre i Norge leverer artiklene på steder som selger de små elektriske artiklene, som daglivare og faghandel, hvor alle har en innsamlingsmodul, eller de kan levere hos renovatørene.

Nettene leveres i vår standard design som vist eller med din logo. Vi produserer også nett akkurat slik som du ønsker både etter mål og design. Nettene er blitt utrolig populære og brukes av flere og flere husholdninger via kommuner og IKS. Se her på God morgen Norge.

Husk at du ikke skal kaste brukte batterier i restavfallet!
Når innsamlingsnettet er fult, husk å tape polene – og ta med batteriene til den lokale nærbutikken eller det lokale avfallsmottaket!