Vi spesialtilpasser våre komrimatorer til smale og lave rom, sjaktløsninger, løftevendere, ekstra store innkastluker, spesialavfall, makuleringsanlegg, valgfrie farger innenfor RAL-fargeskala, mm.

Tveita kjøpesenter i Oslo har over 70 butikker og representerer de fleste bransjer. Kildesorteringen er godt tilrettelagt med lønnsomme og miljøvennlige løsninger til tross for at avfallsrommet gir utfordringer med den lave takhøyden. Dette ble løst ved hjelp av lavtbygde komprimatorer for restavfall og papp/papir. Grunnet en del fuktig restavfall gikk man her for en lavtbygd P/E/N/B komprimator spesialutviklet for våtorganisk. Pappkomprimatoren er av typen Flexo med ekstra stor innkastluke. Begge maskiner er rampetilpasset og ekstra betjeningspanel er montert på rekkverket.

Spesialtilpassede løsninger for komprimatorer
Lavt under taket og litt trangt er det også hos Linjeservice på Ryen i Oslo. Her ble det akkurat plass til 2 stykker RM20-komprimatorer plassert på styreskinner. Ved tømming dras maskinene ut før de løftes opp på bil. Komprimatorene er i kombinasjon med integrert rampeløsning.