Vestby storsenter, Amfi Kvadrat og Candy King hovedkontor i Moss har valgt spesialfarger på avfallskomprimatorene.

Det hele staret for noen år tilbake på Amfi kjøpesenter i Sandes. Der hadde senteret fått en flott ny løsning på kildesortering. Det var «high class» kildesorteringsstasjoner inne på senteret og jentene som jobbet på Amfi, som er i godt flertall, mente at vi må også friske opp komprimatorene som står på utsiden. Komprimatorer i glade farger vil gi masse positive ringvirkninger og oppmerksomhet rundt hele kildesorteringen og miljøarbeidet som gjennomføres på senteret.

Resultatet lot ikke vente på seg, og så kom den første bestillingen til EnviroPac på lilla og rosa komprimatorer.

Og siden da har det blitt mer og mer populært med spesialfarger på avfallskomprimatorene. Vestby Storsenter gikk for grønne og orange. Den grønne fargen er for miljø og den orange tar opp igjen den orange logofargen til senteret. Totalt har senteret fire komprimatorer som i all hovedsak tar seg av papir/kartong og restavfall. En emballasjepresse EnviroPac E-03 er for plast og en trippel avfallskjøler tar vel vare på matavfallet.

Candy King Hovedkontor i Moss tilbyr det «beste og mest miljøvennlige» gåtteriet. Områdene kvalitetssikrig, matsikkerhet og miljø er viktige verdier fro selskapet. De søker løsninger til beste for Helse, miljø og sikkerhet,. produksjonsprosessen, emballasjen og transportkostnadene. Avfallet kildesorteres – selvfølgelig! På utsiden står flere liftkomprimatorer og tar i mot det sorterte avfallet, og de er spesiallakkert i firmafargene til Candy King.