Borettslaget i Oslo slet med at både en restaurant i nærmiljøet og beboere i andre borettslag kastet avfallet i deres system.

Borettslaget i Oslo hadde en daglig utfordring med at andre borettslag tømte avfallet sitt i deres container. I tillegg benyttet også restaurant i nærheten seg av avfallsløsningen, og til tider fløt søpla rundt containeren. Borettslaget tok kontakt med EnviroPac, og sammen kom de frem til en kildesorteringsløsning som både er brannsikker og låssikker. Borettslaget valgte å fjerne containeren de hadde og denne ble erstattet med brannsikre skap i stål. Innvendig er skapene utstyrt med 660 liter standard avfallsbeholdere. På den låsbare døren i front er det en innkastluke på hvert skap.

I bildeserien kan du se før og etter bilder. Montering kan om ønskelig utføres av vår landsdekkende serviceavdeling. Skapene kommer ferdig montert, men må tilpasses til underlaget.

Plassering.

Skapene kan monteres mot vegg eller stå frittstående eller som i dette tilfelle hvor to skaprekker er montert mont hverandre.

Borettslaget er strålende fornøyde med den nye avfallsløsningen.

Nå har de en kontrollert løsningen for sine eiere. Søplet flyer ikke utover med fare for rotter og mus. Trivselen er stor og det er blitt moro å kildesortere!

Om de brannsikre skapene.

Skapene leveres i størrelser som er tilpasset 2- og 4-hjuls standard avfallsbeholdere og leveres med inntil 4 rom pr modul. Tilpass med moduler etter avfallstyper og velg foliering eller farger etter RAL fargeskala som står i stil med bygningsmasse. Skapene er norskproduserte og i galvanisert stål. Her får du en avfallsløsning som vil holde seg like fin over lang tid. Skapene krever minimalt med grunnarbeid og leveres ferdig montert. Stålskapene kan også leveres til oppbevaring av sykler, eller sykkelparkering. Disse føres i to størrelser, to eller tre rom.

  • Valgfri farge innenfor RAL fargeskala
  • Kan folieres for å imitere tilliggende fasader
  • Modulbasert
  • Innkastluker med vippelokk. Leveres også uten innkastluker
  • Kan leveres med låsbare dører/innkastluker
  • Justerbare ben
  • Skapene leveres også som sykkelstativ

Kontakt oss for ytterligere informasjon: