Kildesortering på sesongens utendørs aktiviteter og arrangementer!

"Toppinnkast til kildesortering" er tilpasset 2-hjuls avfallsbeholdere. En rimelig avfallsløsning til utendørs arrangementer, campingplasser, marinaer, mm.

Sommeren er på vei, det yres på campingplasser og uteområder, i idrettslag, musikk og øvrig kulturbransje, og det er på tide å forberede seg på en av sesongens største utfordringer: avfallshåndtering. Når folk samles for å nyte alt fra musikk til sport, er det avgjørende å sørge for at avfallet håndteres med minst mulig belastning på miljøet og maksimal komfort for deltakerne.

Kostnader og effektivitet.

Å tilrettelegge for effektiv avfallshåndtering er ikke bare et spørsmål om miljøansvar, det er også en økonomisk side. Viljen til å prioritere avfallshåndteringen er ofte høy, men budsjettbegrensninger kan noen ganger sette en stopper for mulighetene. Vår nye «toppinnkast til kildesortering» er designet med akkurat dette formålet for øye.

«Toppinnkast til kildesortering».

Toppinnkastet er pr. i dag tilpasset en standard  2-hjuls 140 liter avfallsbeholder. I modellen fra SULO, og muligens også fra andre leverandører, er det utsparte spor, som gjør at vi kan feste toppinnkastet direkte til beholderen. Det er ofte en fordel å ha flere litt mindre kildesorteringsstasjoner basert på 140 liter beholdere, i stedte for færre stasjoner med større beholdere på 240 liter. Det er en kjensgjerning at jo nærmere avfallsbeholderne er plassert i forhold til der avfallet oppstår, des mer avfall kildesorteres! Avfallsbeholdere med sekker på 100-120 liter, er også enklere å håndtere ved tømming. Løsningen fungerer også sammen med en innvendig plastsekk, som ofte benyttes på arrangementer. Sekken bør da være tilpasset beholder og for lettere avfall. Vår innerliner utgave, varenr. NF13043, fungerer bra til formålet.

Vi tilpasser toppinnkastet med flere avfallstyper.

Vi har utarbeidet toppinnkast for 4 forskjellige avfallstyper: Plast, papir, pant og restavfall. Toppinnkast for andre avfallstyper, kundetilpasses etter behov. Egen logo / design, er heller ikke noe problem.

Rask leveringstid og lang levetid.

Våre toppinnkast er produsert i værbestandig akrylmateriale, og sammen med avfallsbeholderne tilbyr de både holdbarhet og fleksibilitet. Toppinnkastene har kort leveringstid, kun noen få dager. 2-hjuls avfallsbeholdere finnes både på renovatørenes og EnviroPac sitt lager. På arrangementer av en viss størrelse, så leier ofte renovatørene ut sine produkter og tjenester, og da kan toppinnkastene inngå i tilbudet til arrangør. På mindre arrangementer, kan arrangør gå til innkjøp av både beholdere og toppinnkast. Med riktige rutiner for renhold og oppbevaring kan disse løsningene brukes om og om igjen.

Klar for sommersesongen.

Sesongen nærmer seg med stormskritt, men det er fortsatt tid til å sikre at avfallshåndteringen på årets arrangementer blir en suksess. Enten du er arrangør eller renovatør, ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og et skreddersydd tilbud på våre toppinnkast, avfallsbeholdere og sekker til kildesortering. La oss sammen gjøre sommerens arrangementer ikke bare minneverdige, men også miljøvennlige. PS! Er det noen som tenker på at det hadde vært fint å ha toppinnkast også til 240 liter 2-hjuls avfallsbeholdere, så ser det også ut til at det kan la seg ordne!

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.