Ny katalog – utendørs kildesortering!

Oppdag vår nyeste katalog med innovative løsninger for utendørs kildesortering!

Planlegg avfallsløsningen med tanke på trivsel, miljø og kostnader.

Når vinteren slipper taket og våren nærmer seg, vekkes behovet for opprydding og fornying av våre utemiljøer.  Det er ingen tvil om at vedlikeholdet av avfallsbeholdere og kildesorteringsstasjoner utendørs – enten det er i bygater, parker, strender eller borettslag, spiller en avgjørende rolle for trivsel, hygiene og miljøet. Vi forstår behovet for å unngå overfylte beholdere og søppelbøtter som tiltrekker seg uønskede gjester som mus og fugler.

Vi tilbyr en gratis avfallsanalyse for å støtte ditt prosjekt.

I vår oppdaterte katalog finner du inspirasjon til å skape trivelige og hygieniske  avfallsløsninger. Vår kunnskap er tilgjengelig uten forpliktelser, og vi veileder deg med plassering, dimensjonering og valg av passende anlegg. Dersom estetikk er viktig for deg, tilbyr vi løsninger som kan tilpasses med ulike farger og designelementer, samtidig som vi fokuserer på robuste materialvalg for langvarig holdbarhet og bærekraft.

Vi tar hånd om detaljene – fra tømmefrekvenser til avfallsmerking.

Vi er oppmerksomme på viktige detaljer som tømmefrekvenser og toppbelastinger, samt nødvendigheten av tydelig avfallsmerking for effektiv kildesortering. Vi støtter den nasjonale merkeordningen og sikrer at våre løsninger er i samsvar med de nyeste standarder for avfallshåndtering. Våre ryddige og gjennomtenkte løsninger bidrar til økt brukerengasjement og bedre resultat i avfallsbehandlingen. Vi prioriterer renere avfallsfraksjoner og økt gjenvinning.

Utforsk vårt utvalg av Molok nedgravde avfallsbeholdere.

Molok delvis nedgravde avfallsbeholdere er blant de mest anerkjente løsningene i landet, og de er nå en del av vårt omfattende produktsortiment, sammen med SULO helt nedgravde avfallsbeholdere. Vår katalog presenterer i tillegg kildesorteringsløsninger som beholderhus, og sittegrupper/benker for borettslag, rasteplasser og parker. Vi tilbyr også spesialbeholdere for engangsgriller for å ivareta brannsikkerheten.

Bla i vår nyeste katalog og laste den ned:

Her en direkte lenke til noen av produktområdene:

Vi samarbeider tett med renovatørene over hele landet for å sikre at du får en skreddersydd løsning som passer både dine behov og din lommebok. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende konsultasjon eller befaring. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape en mer funksjonell og estetisk tiltalende utendørs avfallsløsning.

Ta kontakt allerede i dag for en uforpliktende konsultasjon eller befaring!

Bli kjent med noen av våre løsninger fra vårt omfattende produktsortiment: