Beholderskap til effektiv avfallshåndtering

Nye beholderskap eller oppgradere den gamle løsningen? Tegn ditt eget skap med konfigurator!

I over 30 år har beholderskap blitt benyttet til avfallshåndteringen. Siden starten har skapene bidratt til å skape trivsel og renere utemiljø i bygårder, borettslag, hytteområder, returpunkter, skoler, gater og torg. Våre populære beholderskap har slett ikke gått ut på dato! Vi har vært i en kontinuerlig prosess med å utvikle løsningen med å møte dagens krav til kildesortering, både etter nye miljøforskrifter og kundenes ønsker.

Nye avfallsforskrifter fra januar 2023.
Har borettslaget en løsning for å sortere ut plast og matavfall fra restavfallet?

De nye forskriftene stiller endrede krav både til husholdninger, næringsliv og renovasjonsselskaper. Bl.a. skal både plast og mat sorteres ut fra restavfallet. Dette betyr at det er på tide å vurdere din nåværende avfallsløsning. Er borettslaget klare for denne endringen?

Supplere dagens beholderskap med flere, eller investere i ny avfallsløsning.

Vår løsning er å supplere eller erstatte nåværende beholderskap. Vi har vært i en konstant prosess med å tilpasse skapene til dagens krav, både fra miljøforskrifter og kundenes ønsker. Siden skapene føres i ulike størrelser, kan det også være fornuftig å se på totalløsningen. De nye avfallsforskriftene skal bidra til at vi produserer mindre restavfall. Som et eksempel kan kanskje et beholderskap til restavfall, byttes ut med et for matavfall.

Konfigurator – tegne ditt eget skap.

Konfiguratoren lar deg skreddersy dine beholderskap slik du vil ha dem. Velge paneler, farger, luker, dekorasjonsplate, tak, belysning, og mer. Her en lenke til konfigurator for inspirasjon.

Så mange valg gjør enhver løsning til et individuelt valg.

Våre beholderskap er ikke bare funksjonelle, de er også kostnadseffektive og lette å installere. Justerbare føtter gjør det enkelt å plassere på fast underlag. Paneler og dører hindrer skadedyr fra å komme til avfallet. Med tilleggsvalg som lås på dørene og LED trygghetsbelysning, kan våre beholderskap virkelig forbedre bomiljøet og gjøre avfallshåndteringen enklere og mer effektiv.

I sortimentet har vi skap tilpasset standard 2-/4-hjuls beholdere på 240-1000 liter, også inkludert et spesialskap for innsamling av småelektrisk, batterier, lysrør og lyskilder. Dette skapet passer spesielt godt i borettslag, men også på gravplasser, hvor det i dag oppstår store mengder småelektrisk, batterier og lyskilder.

 

Gå våren i møte med en oppgradert avfallsløsning fra oss og opplev inspirasjon til å kildesortere og trivsel på gårdsplassen. Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon om hvordan våre beholderskap kan forbedre din avfallshåndtering.