Avfallskonferansen Midt-Norge 13-15 februar.

Avfallsforum Midt Norge inviterer til konferanse. Våre representanter Erlend Værdal og Ole Busengdal ser frem til å møte deg til en hyggelig prat om maskiner og utstyr til avfallshåndteringen.

Endelig er det messetid igjen! Denne gangen er det Avfallsforum Midt-Norge som inviterer til Hell Hotell ved Værnes Flyplass.

Det er bare å glede seg til et omfattende program som bl.a. inneholder «Siste nytt fra EU», innsamling på husholdningene, bærekraft og digitalisering, hvordan samle inn tekstiler, nedstrømsmuligheter, hva ligger i de nye kravene til kildesorteringen, mm. Se programmet. 

Ja, her har vi mye og snakke om! Vi har tatt med oss informasjon om det aller siste på utstyr, enten det er til innsamling av matavfall, glass & metall til husholdningene. På maskinsiden kan Ole oppdatere deg på EnviroPac Connect for digital kommunikasjon og veieløsninger i kombinasjon med avfallskomprimatorer. Vi har også med avfallsbeholdere som komprimerer og har digital kommunikasjon, og som forteller når beholderen er full og bør tømmes.

Her kan du lese mer om noen av våre spennende løsninger som du er hjertelig velkommen til en prat om på vår stand:

Innsamling av batterier er det stort fokus på om dagen, og vi har tatt med oss en populær løsning for de minste batteriene. En egen beholder til å samle inn batteriene i, vil bidra til å hindre brann og at verdifulle råvarer og mineraler gjenvinnes. Les mer om våre batteriløsninger.

Hjertelig velkommen til en hyggelig prat! Kan vi i mellomtiden bistå deg med informasjon så ikke nøle med å benytte svarskjemaet under.