Få opptil 70 % besparelse fra dag én med effektiv avfallshåndtering!

Sliter din bedrift med kontinuerlige tilstrømninger av pappesker og plastemballasje som tar opp unødvendig plass på lageret? Vårt forslag er enkelt: Komprimer det! Våre emballasjepresser reduserer volumet ned til 10% av det opprinnelige, frigjør plass for virksomheten og sikrer en tryggere arbeidsplass.

De vanligste avfallstypene som håndteres på lager og logistikksenter er kartong/papp, restavfall, mykplast, tre og isopor, i den rekkefølgen. Ulike avfallsløsninger egner seg for ulike typer avfall  og det er viktig ikke bare å se på mengden avfall, men også hvilken type avfall det er snakk om. Dårlig tilpasset utstyr er en av de vanligste feilene.

Når avfallsløsningen ikke tilpasses etter den type avfall som skal håndteres fører det ofte til tidkrevende og unødvendig håndtering. Våre emballasjepresser er kraftige nok til å komprimere avfallet uten manuell inngripen fra personalet.

Ta del i vårt vintertilbud på emballasjepresser, skreddersydd for din bedrift!

Leie eller eie en emballasjepresse? Vi gir deg tilbud på begge deler.

 

Med over 20 modeller i vårt sortiment, dekker vi alle behov innen emballasjehåndtering for små, mellomstore og store bedrifter, enten det er catering, hutigmatkjeder, daglivarehandel eller store logistikksentre. Vår løsning er en vinn – vinn sitasjon for både bedriften og miljøet.

Å investere i maskinelt utstyr som komprimerer avfallet på stedet, gjerne sammen med elektronisk utsyr for veiing og nivåmåling, vil gi betydelige miljøgevinster og forbedre bedriftens lønnsomhet.

 

Enten du planlegger å bygge nytt, utvide eller flytte, er vi her for å hjelpe deg med den optimale løsningen. Med erfaring fra tusenvis av prosjekter, store og små, er vårt mål å sikre den mest effektive avfallsløsningen for våre kunder, både økonomisk og miljømessig.

Se vårt sortiment på emballasjepresser og last gjerne ned vår katalog.

Vi tilbyr fleksible alternativ for leie og finansering som gir redusert kapitalbinding og full utgiftsføring av beløpet i leieperioden. Vår leasingmodell gir bedre likviditet uten å binde egenkapitalen, samtidig som den sikrer forutsigbarhet og fleksibilitet.

Salg og service i hele landet.

Våre salgs- og serviceteam er tilgjengelig for å sikre at din bedrift får den støtten som trengs. Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende samtale, et uformelt møte på teams eller en befaring. Sammen finner vi en optimal løsning som dekker bedriftens behov med hensyn på driftsfordeler, kostnader og besparelser for miljøet.

Ta kontakt med oss!