Farlig avfallskonferansen 2023.

EnviroPac og Euroteknikk ønsker deg velkommen til to hele dager med fokus på farlig avfall. Stedet er X Meeting Point, Hellerudsletta, 16-17 november.

Farlig avfall er et stort og komplekst område, og desto viktigere er det at vi treffes for utveksling av kunnskap. EnviroPac, sammen med Euroteknikk, er på plass på årets konferanse. Du møter oss på stand nr. 26, og vi ser frem til en hyggelig og interessant samtale om flere av våre nyheter:

Nyhet! ET-Safetyboks for innsamling av digitale medier som mobiler, nettbrett, PC’er, mm.

ET-Safetybox har sikkert innkast med slisse og låses med hengelås. På innsiden er det montert brett, slik at det ikke er mulig å «fiske»/ta ut produkter fra boksen igjen. Enkel tømming med løfteører / hengslet sidedør. Boksen har universelt design og er konstruert på mål for maks transportutnyttelse.  Les mer om ET-Safetybox.

«Oslo-løsningen».

I samarbeide med Oslo kommune har vi utviklet et miljøskap til innsamling av farlig avfall for husholdningene. Miljøskapet har åpning på kortsiden, som bl.a. gir bedre utnyttelse av den innvendige plassen. Skapene føres i både 17 og 24 m3, og er utstyrt med flere typer beholdere og utstyr til innsamling. Totalt er det plassert ut ca. 25 skap i de forskjellige bydelene. Les mer om OSLO løsningen her.

I tillegg til «Osloskapet», fører vi et bredt spekter miljøskap og miljøcontainere fra 1,6 – 24/45 m3. Vi tilpasser individuelle kundekonsepter på design/løsning, lakkering etter RAL fargeskala og merking. Korte leveringstider på standard modeller fra vårt lager. Les mer om Euroteknikk miljøskap her.

UN-godkjente 2-hjuls beholdere.

 

 

 

 

 

 

 

De UN-godkjente beholderne kan benyttes til farlig avfall, aerosoler og væsker. For væsker finnes det bl.a. en spesialversjon som tåler varme opp til 140 grader C. Det er også mulig å få rosett i lokket og lufting på sidene. Rask og enkel lukking med låsespenner og lokkforsegling (patentert). Les mer om UN godkjente beholdere her.

UN-godkjent emballasje til frakting av batterier mm.

I vårt sortiment har vi flere UN-godkjente løsninger. Til konferansen har vi tatt med oss «Big Box», som bl.a. kan benyttes til å oppbevaring og transport av batterier. Føres i tre størrelser, 535 – 670 – 900 liter. Den minste på 535 liter, er tilpasset en Europall. Benyttes boksen til batterier, og spesielt litiumsbatterier, kan det anbefales og strø Vermikulitt mellom lagene. Vermikulitt er et naturlig materiale som er støtdempende, leder varme dårlig, har god isolasjonsevne og er i tillegg væske absorberende.
Se flere av våre løsninger for innsamling av batterier her.

Miljøstasjoner for innsamling av småelektrisk, batterier, lyspærer og lysrør.

 

 

 

 

 

 

 

Vi har utviklet flere forskjellige løsninger til innsamling av småelektrisk, lyskilder, lysrør og batterier for dagligvare, faghandel, avfallsrom mm. Tilhørende til løsningene, har vi bl.a. utviklet en brannhemmende boks i stål for innsamling av batterier. Innvendig er boksen behandlet med et ripesikkert belegg som tåler temperaturer opp til 800 grader C. Hele miljøstasjonen er i stål, og er betydelig mer brannhemmende enn andre løsninger som flere butikkjeder benytter i dag. Les om miljøstasjonene her.

Test ut vår nye batteriboks på Farlig avfallskonferansen!

Vi har tro på at vår nye batteriboks kan bidra til at vi kaster færre småbatterier i restavfallet. Liten og nett, kun 3 liter, roterende blenderåpning, som kan lukkes når den ikke er i bruk, og avfallsmerking etter nasjonal ordning. Batteriboksen kan også tilpasses med egne fraksjons-/avfallsmerker.

På Farlig avfallskonferansen 16 . og 17. november, deler vi ut en batterboks til alle som besøker vår stand, og som registrerer seg i kontaktskjemaet under.

 

Heidi og Erlend fra EnviroPac og Ottar fra Euroteknikk, ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig prat på stand nr. 26. Her kan du også bli bedre kjent med vårt utstyr til farlig avfall!

Har du spørsmål, send oss svarskjema, og du får raskt svar.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.