Park og Anleggsmessen 8 – 9 november, NOVA Spektrum

Vi har løsninger for kildesortering av flere avfallsfraksjoner i det offentlige rom! Velkommen til en inspirerende prat i hall D02 - stand 29.

Park og Anleggsmessen er Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Avfallshåndteringen er en del av løsningen i det offentlige uterom. Fra 1. januar 2023 ble det innført nye forskrifter for både nærings- og kommunale bedrifter, med påbud om å sortere ut både matavfall og plastavfall fra restavfallet. Hvordan skal vi løse denne utfordringen i bymiljø, gågater, idrettsanlegg, parker og kirkegårder? Velkommen til en hyggelig prat på vår stand om fremtidens avfallsløsninger.

På messen har vi tatt med oss nyheter og populære løsninger innenfor kildesortering og avfallshåndtering. Her nevner vi noen:

Sortify er et ypperlig og kostnadseffektivt alternativ og har en kapasitet på hele 280 liter. Kundetilpasset design – ingen Sortify er lik, og du kan  kildesortere med inntil fire avfallsfraksjoner!

Sortify tar utgangspunkt i type avfall som oppstår på stedet.  Sortify er solgt til over 300 kommuner i Sverige, og også nå flere i Norge. Les mer om Sortify her.

NYHET! SULO Twin – 2 i en modell.

SULO Twin-modell levert til nybyggprosjekt i Asker kommune.

Total kapasitet på twin-modellen, dvs. en nedgravd avfallscontainer med to kammer, er på 5 m3. Twin-modellen leveres med flere valgmuligheter på fordeling av størrelsen pr. innkast. For eksempel kan 60 % være for restavfall og 40 % for matavfall eller 50/50, som vist på  bilde over. Innvendig container er delt i to rom med separate bunnluker. Containeren løftes på vanlig måte opp med kranbil, hver bunnluke betjenes manuelt og tømmes hver for seg. Type innkast som leveres: Skuffe – slisse – glass. Som på alle SULO nedgravde avfallscontainere, kan innkasthuset tilpasse med farger og design etter RAL fargeskala. Adgangskontroll og digital kommunikasjon som tilbehør på alle modeller. Tømming skjer med 1 – 2 – 3-kroks løftesystem, eller med Kinshofer. Les mer her om Twin.

SULO overflatecontainere – et rimelig alternativ til helt nedgravde containere.

SULO utvikler stadig sitt sortiment på bunntømte overflatecontainere. Siste tilskudd er en egen spesialbeholder for matavfall. Designet på matavfallsbeholderen er ergonomisk og funksjonelt og konstruert for en optimal fyllingsgrad. Det er innkast fra begge sider og lokket kan løftes 90 grader noe som gjør det enkelt og raskt å kaste avfallet. I bunnen er beholderen utstyrt med overlappende bunnluker, slik at den er helt tett. Beholderen kan utstyres med adgangskontroll. Kan leveres med alle typer løftesystemer. Se vårt omfattende sortiment på bunntømte avfallscontainere her.

Solarbin komprimerende avfallsbeholder med digital kommunikasjon.

Solarbin er en komprimerende avfallsbeholder med digital kommunikasjon og batteriene drives av solceller. Modellen er populær og velges i bymiljøer og andre steder med stor trafikk. Tester og erfaring viser også at ved å benytte denne type beholdere oppnås et renere og mer hygienisk utemiljø. Les mer om Solarbin her.

Smart kildesorteringsløsning i kombinasjon med 240 liter 2-hjuls avfallsbeholdere. Ypperlig for kirkegårder og annet offentlig utemiljø.

 

 

 

Materiale i kompositt. Sortlakkert topp i stål med to innkast som passer til restavfall, glass & metall, matavfall, panteflasker, mm. Justerbare føtter for ujevnt underlag. Les mer om Taberg her.

Park og Hagemøbler.

Vårt sortiment har til felles at det er kvalitetsmøbler utviklet i solid stål/aluminium og profiler i miljøvennlig gjenvunnet plast eller vedlikeholdsfrie tresorter. Unik kvalitet og design! Se vårt sortiment på park- og hagemøbler her.

Minde containere til avfalls- og materialhåndtering.

Som eneforhandler i Norge av Binge Containere, ser vi det er mange fordeler med denne løsningen. Binge gir stort volum på liten plass, sikrere arbeidsforhold, enkel håndtering og god totaløkonomi, sammenlignet med Tippcontainere. Tippcontainere er et enklere og rimeligere valg, men slettes ikke et dårlig valg. GODE PRISER!
Ta kontakt med vårt datterselskap Euroteknikk for et knakende godt tilbud på Binge og Tippcontainere.

Vi håper å se deg på messen! Her en lenke til nettsiden hvor du kan kan registrere deg på forhånd. FRI entre!

Ønsker du informasjon eller tilbud på noen av våre løsninger til kildesortering , så ikke nøle med å ta kontakt med oss.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.