Vi lanserer to nye emballasjepresser i Orwak familien

Emballasjepressene 3075 og 3150 supplerer de andre pressene i Compact-serien, og komprimerer ned til 10 % av opprinnelig volum.

Orwak utvider sitt sortiment i Copactserien med to nye emballasjepresser, som begge er ypperlige for både plast og papp/kartong. Compact serien fra Orwak kjennetegnes av at de er mindre kompakte emballasjepresser som krever lite areal. De er enkle å installere, «Plug & Play», 1-fas strømforsyning på 230V. Ballvekt i papp er fra 50 – 150 kg, og de forskjellige pressene er utstyrt med litt varierende kvaliteter. Alle modellene presser papp, makulert papir, krympeplast, mykplast, stålbånd og plastbånd.  Pressene har gode funksjonalitet innen brukervennlighet, sikkerhet og kommunikasjon.

Nyheten Orwak 3075 tar minimalt med plass og leverer baller på opptil 70 kg. De er dermed lette å håndtere og det medfølger også en transporttralle. To baller passer perfekt på en Europall. Med andre ord, pressen leverer betydelige baller ut i fra størrelse, men har likevel kompakt maskindesign. Et lavt støynivå bidrar til godt arbeidsmiljø. Autostartfunksjon, materialvelger og justerbar ballhøyde og vekt. Kryssbinding. Orwak 3075 er ideell for mindre mengder emballasje som storkiosker, bensinstasjoner, mindre dagligvare som ekstra presse for plast mm.
TILBUD på ORWAK 3075:
Leie fra kr 999,- pr. måned.
Prise er eks. mva. og frakt. Varer tom. 31/12-2023

Orwak 3150 er den største emballasjepressen i Compact-serien og produserer baller på opptil 150 kg, som er optimalisert for en Europall. Med andre ord, pressen leverer betydelige baller, men har likevel kompakt maskindesign. Autostartfunksjon, materialvelger og justerbar ballhøyde og vekt. Kryssbinding. Enkel håndtering med en semi-automatisk ballutløser. Justerbar ballhøyde og vekt på tre nivåer gjør avfallshåndteringen meget effektiv. Orwak 3150 er ideell for mindre og mellomstore mengder emballasje, både papp og mykplast.
TILBUD på ORWAK 3150:
Leie fra kr 1 495,- pr. måned.
Prise er eks. mva. og frakt. Varer tom. 31/12-2023

Orwak Connect.
Begge modellene, som alle modeller i Orwak Compact serie, kan kobles til Orwak Connect kommunikasjonstjeneste, som gjør det mulig kommunisere fyllingsgrad, om de trenger tilsyn/service eller samler inn verdifull data. Denne tjenesten gir flere fordeler til renovatører, butikkjeder, logistikksenter og kunder innenfor flere kategorier. Les mer om Orwak Connect her.

Orwak og miljøet.
Når du velger en Orwak emballasjepresse, investerer du i en maskin som er produsert ved å bruke 100 % grønn energi og som er optimalisert for reduserte transportkostnader og utslipp av CO2. I tillegg oppnår alle som benytter en Orwak emballasjepresse økt grad av gjenvinning, som er positivt både for miljø og bedrift.

Her kan du lese mer om Orwak 3075 og 3150 og de andre pressene i Compact serien.

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om emballasjepresser. Vi har et bredt sortiment som dekker de fleste formål. En optimal løsning oppnås når et riktig pressevalg tilpasses prosjektet.