Vi har flyttet vårt hovedkontor til Kolbotn

Fra og med 19. juni finner du vårt hovedkontor i Lienga 2, på Trollåsen/Kolbotn.

Etter mer enn 12 år i Kakkelovnskroken på Rødtvet Industriområde i Oslo, flytter vi nå vårt hovedkontor med selskapene EnviroPac AS, Euroteknikk AS og EnviroPac Utleie AS. Fra 19. juni er vi å finne i nye moderne lokaler på Kolbotn/Trollåsen.

Vår nye besøks- og postadresse er:

Lienga 2
1414 Trollåsen

Vennligst oppdater våre data i dine systemer.
NB! Vi gjør oppmerksom på at flyttingen kun gjelder hovedkontoret og ikke lageret, som du fortsatt finner i Kongeveien 47 på Sofiemyr.

Vi håper du etter hvert vil finne veien til vårt nye showrom med avfallsbeholdere, som fortsatt er Norges største! Dette sammen med god og moderne kapasitet på møterom håper vi vil bidra til å skape en aktiv møteplass for ansatte og kunder, leverandører og ellers folk i bransjen.

Vi håper å se deg snart.
Hjertelig velkommen til oss!

Oppdatert kontaktinformasjon