Nye krav til kildesortering for næringsbedrifter – individuelle tilpasninger får du hos oss!

Vi er Norges ledende leverandør på maskiner, containere, avfallsbeholdere og utstyr til kildesortering. Nå tilbyr en gratis konsultasjon med individuelle tilpasninger, til beste både for drift og miljø.

Enten du er på jakt etter en emballasjepresse som kan komprimere plast, en ny kildesorteringsløsning til kontoret, en avfallsløsning til kantinen/kjøkkenet eller en miljøcontainer, så får du hos oss både veiledning og et forslag med individuelle tilpasninger.

Les mer om våre løsninger, og send oss en helt uforpliktende forespørsel på det som du er interessert i. Vi har produkter i flere prisklasser som dekker det meste innenfor maskiner, containere og utstyr til avfall. Leie eller eie!

Se vårt sortiment her, eller send inn skjema så tar vi kontakt:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.