Nye avfallsforskrifter fra jan. 2023.

Vi har på lager et godt utvalg med utstyr til avfallshåndtering for å kunne møte de nye forskriftene.

Nye nasjonale krav gjelder både for husholdninger og næringsbygg og blir innført fra 2023. Det blir bl.a. påbud om å sortere både plast og matavfall fra restavfallet. Om ikke bedriften har en avfallsløsning som ivaretar de nye avfallstypene, så har vi maskiner og utstyr til kildesortering som kan leveres på kort tid.

Emballasjepresser ikke bare for papp – men også for plast!

Emballasjepresse

En emballasjepresse kan redusere kostnadene til avfallshåndteringen med inntil 30-70 % basert på færre hentinger fra renovatør. I tillegg har plast en forholdsvis høy verdi om den samles inn, komprimeres og går til gjenvinning. Så regnestykket med å investere eller leie en plast/papp presse går raskt i pluss.

Vår serie Orwak Compact, tar minimalt med plass og håndterer plast og papp på en suveren måte. Compact serien er enkel å installere, «Plug-In» 230V/10A, ballene er lette og kan håndteres av de fleste. Ballstørrelsen kan reguleres og en materialvelger gjør det enkelt å bytte mellom komprimering av plast og papp.

I vårt sortiment har vi emballasjepresser som dekker hele spekteret fra de minste mengder plast/papp/restavfall til store volumer. Du kan eie eller leie.
TILBUD nå: Leie fra kr 999,- eks. mva. pr. måned. Se vårt sortiment på emballasjepresser her.

Sekkestativer og bur til å samle inn plast – er utstyrt med «strupering» som øker kapasiteten med inntil 70%.

Våre met populære sekkestativer for innsamling av plast har en «strupering» på toppen, som presser den myke plasten nedover i sekken. «Struperingen» medfører at inntil 70 % større mengder plast får plass i sekken.

Sekkestativene føres både som enkelt og dobbelt, og er utstyrt med hjul og skilt for avfallsmerker. Kapasiteten på det enkle stativet er 240 liter. På det doble, 2×240 liter. Sekkestativene egner seg godt til innsamling av flere typer avfall, men spesielt plast, papp/papir og restavfall.

Sekkestativ med en kapasitet på inntil 800 liter er mye etterspurt på lager,  i dagligvare, produksjonsbedrifter og til avfallsrom. Ideelle til innsamling av både myk-/hardplast og isopor.

Våre forskjellige sekkestativer benyttes over hele Norge, der det er behov for å kildesortere og lagre avfall. Enkle og rimelige kildesorteringsløsninger og vi har sekker som er tilpasset alle stativene både på materiale og type avfall.

Les mer om våre sekkestativer her.

 

Avfallsmerker / Fraksjonsmerker til utstyret lagerføres. Bestill / send forespørsel her.

 

Som Norges ledende leverandør på maskiner og utstyr til avfallshåndtering, ta kontakt med oss om du vil supplere med utstyr til 2023. Enten det er maskiner som emballasjepresser og komprimatorer eller sekkestativer,  traller eller kildesorteringsløsninger til kontoret, mm. Avtal gjerne en gratis befaring eller et møte på teams.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.