Møt oss på messen for en inspirerende prat om fremtidens avfallshåndtering og kildesortering.

Du finner oss på stand D02-31.

Park og Anleggsmessen er Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Avfallshåndteringen er en del av løsningen i det offentlige uterom. Fra 2023 innføres det ny forskrift for både nærings- og kommunale bedrifter. Det blir påbud om å sortere ut både matavfall og plastavfall fra restavfallet. Hvor vi skal til slutt i uterommet for bymiljøer, gågater, idrettsanlegg, parker, kirkegårder, etc. på kildesorteringen og avfallshåndteringen, er nok ikke helt klart for alle enda. Men viktigheten av å kunne sortere på avfallsfraksjonene/typene som oppstår på stedet, tror vi er en god start for de fleste prosjekter.

På messen viser vi flere nyheter innenfor kildesortering og avfallshåndtering. Her nevner vi noen:

SULO CITYMATE, utendørs avfallsbeholdere for det offentlige rom.

Robuste avfallsbeholdere med et tidløst og likenes  design. Materialet er i plast, og er 100 % resirkulerbart. Noen modeller kan også leveres med resirkulert plast. Beholderne er robuste og holder seg like fine år etter år, også i Norge under tøffe væreforhold. Dette gjør CITYMATE til en meget bærekraftig løsning.

Beholderne kan stå frittstående, settes i sammen til kildesorteringsstasjoner eller festes til stolpe/vegg. De minste beholderne på 50 liter for montering på stolpe, kan også monteres flere i sammen, slik at det blir  mulig å kildesortere flere avfallstyper/fraksjoner. Noe som blir aktuelt med de nye avfallsforskriftene som gjelder fra 2023.

EnviroPac tilbyr vask og service av beholderne, sammen med RFID brikker og nivåmåling. Med SULO avfallsbeholdere kan du sette avfallshåndteringen i bymiljøet i system! Se alle modellene fra 50 – 120 liter her.

Andre populære utendørs avfallsbeholdere.

Solarbin er en komprimerende avfallsbeholder med digital kommunikasjon og batteriene drives av solceller. Modellen er populær og velges i bymiljøer og andre steder med stor trafikk. Tester viser også at ved å benytte denne type beholdere oppnås et renere og mer hygienisk utemiljø. Les mer om Solarbin her.

Sortify er et ypperlig og kostnadseffektivt alternativ og har en kapasitet på hele 280 liter. Kundetilpasset design – ingen Sortify er lik og kildesorter med inntil fire avfallsfraksjoner!

Sortify tar utgangspunkt i den type avfall som oppstår på stedet. I tillegg mener vi dette må være et godt alternativ i utemiljøet fremover om de nye forskriftene fra 2023 skal føles, hvor også matavfall og plast skal kildesorteres. Sortify er solgt til over 250 kommuner i Sverige og også flere i Norge. Les mer om Sortify her.

Smart kildesorteringsløsning i kombinasjon med 240 liter 2-hjuls avfallsbeholdere. Ypperlig for kirkegårder og annet offentlig utemiljø.

 

Materiale i kompositt. Sortlakkert topp i stål med to innkast som passer til restavfall, glass & metall, matavfall, panteflasker, mm. Justerbare føtter for ujevnt underlag. Les mer om Taberg her.

Park og Hagemøbler.

Vårt sortiment har til felles at det er kvalitetsmøbler utviklet i solid stål/aluminium og profiler i miljøvennlig gjenvunnet plast eller vedlikeholdsfrie tresorter. Unik kvalitet og design! Se vårt sortiment på park- og hagemøbler her.

Bunntømte avfallscontainere: Helt nedgravde – semi-nedgravde – overflatecontainere.

SULO Iceberg helt nedgravde avfallscontainere sammen med Be Low seminedgravde containere, dvs. «Molok» løsningen. Begge løsninger er blitt utrolig populære, og spesielt vil vi fremheve Iceberg Max 3 innkasthus, som ofte velges av borettslagene. For arkitektene: SULO Iceberg modellene får du BIM / 3-d filer til. Se vårt omfattende sortiment på bunntømte avfallscontainere her.

Messetilbud og vi tømmer lageret  på Kinshofer bunntømte containere. Les mer her!

Vi håper å se deg på messen! Her en link til nettsiden hvor du kan kan registrere deg på forhånd. FRI entre!

Ønsker du ytterligere informasjon eller tilbud på noen av våre utendørsløsninger til kildesortering , så ta kontakt med oss.

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.