Utstyr til kildesortering på lager!

Vi kan levere avfallsbeholdere innen utgangen av dette året og har stort utvalg på lager allerede nå!

Nye nasjonale krav gjelder både for husholdninger og næringsbygg og blir innført fra 2023. Det blir påbud om å sortere ut både plast og matavfall fra restavfallet. Om bedriften ikke har en avfallsløsning som ivaretar disse avfallstypene, så har vi stort utvalg på lager allerede nå.

Avfallstyper.

De mest vanlige avfallstypene det da blir kildesortering på i nærings- og offentlige bygg, er restavfall, papir, pant, matavfall og plast:

I tillegg får vi kildesortering på alle de andre avfallstypene som tilpasses individuelt pr. bedrift etter bransje og virksomhet.

Besøk Norges største showrom på avfallsbeholdere.

Besøk oss gjerne på vårt showrom i Oslo, eller vi kan komme på en uforpliktende befaring/konsultasjon. Ofte ser vi at det er behov for veiledning. Med så mange forskjellige avfallsbeholdere og løsninger å velge i, er det fort gjort å bli rådvill. Det er også viktig at avfallsløsningen tilpasses etter type avfall som oppstår på stedet og at størrelsen blir dimensjonert etter mengde avfall. At farger og design står i stil med bygningsmasse og firmaprofil, er også helt avgjørende for valg av løsning. I vårt sortiment finnes flere tidløse modeller, som også kan lakkeres og tilpasses i ønskede farger etter RAL fargeskala. Pris? Vi fører gode løsninger og modeller i alle prisklasser.

Her viser vi deg noen av høstens nyheter:

Calpe, avfallsbeholder på økonomi.

Calpe kan stå som enkelt beholder eller settes i sammen til en kildesorteringsstasjon. Avfallsmerker etter ny nasjonal merkeordning medfølger! En rimelig og tidløs serie. Kan også levers i hvit farge. Ta kontakt for tilbud. Du vil bli overrasket!

Nyhet! 8 forskjellige avfallstyper i samme møbel:

 

 

 

 

Fire runde innkasthull og 4 rektangulære. Avfallet havner i 4 stk. 25 liters beholdere og 4 stk. 60 liter beholdere. Beholderne er inkludert. Vi du ha en egen touch på skapet, så velg en annen farge og dekorer med avfallsmerker som står i stil!

Kildesorteringsmøbler med spesialløsning for matavfall og som føres i utallige varianter:

Skapet for matavfall har en uttrekkbar sekkeholder.  Sekken på 45-60 liter festes med en klemring og bunnen er ventilert. Møblene føres i tre serier med forskjellig dybde. Flere farger og modulvarianter, skuffer og skap. Leveres med eller uten lokk på toppen:

 

 

 

 

 

 

 

Avfallsbeholdere som passer til barnehager/skoler, hotellrom, mindre kjøkken, kontorplassen etc. og sparer miljøet for unødvendig bruk av plastposer/sekker:

Terra føres som duo i 2×12 liter og trippel i 3×12 liter. Beholderen er utstyrt med en innvendig beholder som kan tas ut og vaskes i vaskemaskin på 85 grader.

Bli enda bedre kjent med våre kildesorteringsløsninger til innendørs bruk.

Når avfallsløsningen fungerer og er tilpasset bedriftens miljø, blir det gøy og enkelt å kildesortere. Det skapes entusiasme, flere bidrar og mer avfall går til gjenvinning. Vi hjelper deg med en løsning som gjør akkurat det!

Ta kontakt med Iren, Heidi, Kristin eller Anette for en inspirerende og  uforpliktende samtale.