Velkommen til oss på Kjøpesenterkonferansen!

Vi oppdaterer deg på det siste innenfor avfallshåndtering og kildesortering.

Vi ser frem til noen spennende dager i Bergen med bransjetreff sammen med dem som jobber i kjøpesenter, butikker, serveringsteder eller dagligvare. Du møter oss på standen, Quality Hotel Edvard Grieg, 7-9 september.

Vårt sortiment på utstyr for kildesortering, maskiner og containere til avfallshåndtering har aldri vært bedre. Enten det er avfallsløsninger som synes i felles kundeområder på kjøpesenteret, i butikken eller i avfallsrommet i kjelleren. Vi kan veilede deg på hvordan du på aller beste måte kan løse avfallshåndteringen fra A-Å.

Ny komprimerende avfallsbeholderløsning fra Røros Produkter.

Denne gangen har vi tatt med oss en stor nyhet fra Røros Produkter, MOSE komprimerende avfallsbeholder. Den kan installeres i nye beholdere eller i eldre beholdere. MOSE reduserer tømmefrekvensen med inntil 5 ganger! Du kan hilse på MOSE på vår stand og lese mer om den komprimerende beholderen her: MOSE KOMPRIMERENDE AVFALLSBEHOLDER.

Emballasjepresser, komprimatorer, glassknusere eller utstyr til kildesortering. Vi gir deg helt uforpliktende råd og kommer med forslag til den mest optimale løsningen. Ikke bare med tanke på miljø og bærekraft, men også økonomisk drift og vedlikehold.

På vår stand møter du Kristin og Andrè.
Velkommen til oss!

Her kan du se nærmere på våre løsninger til kildesortering.

Og her finner du Nores største og ledende sortiment på maskiner til avfallsbearbeiding.