Nyhet! Avfallskomprimator for organisk og vått avfall – 38 tonn presskraft!

Håndtering av store mengder organisk og vått avfall er en stor utfordring for flere næringsbedrifter.

Vi snakker om matindustri, helseforetak, dagligvare, kantiner, kjøpesenter, hoteller, restauranter med flere. Vår nye serie AVOS avfallskomrimatorer for vått avfall fra tyske Avermann, vil gjøre hverdagen både enklere og sikrere for den enkelte arbeidstaker som er involvert i drift, tømming og service.

AVOS føres i fire størrelser, 10, 17, 20 og 22 m3. Det er viktig med hensyn på antall tømminger at komprimatoren tilpasses mengde avfall, som vil gi utslag både på lommebok og miljø.

Presskraft på 38 tonn.

AVOS gir en utrolig effektiv komprimering som følge av økt trykkraft. Sammenlignet med andre komprimatorer i markedet har presskraften økt med inntil 20-30 %. Større mengder kan komprimeres uten vanskeligheter.

Spesialkonstruert stempel.

Et spesielt stempel og måten komprimatoren er konstruert på hindrer at avfall kommer i sylinderføringer. Med dette unngås bl.a. utfordringer med kulde og frost.

Funksjonelle fordeler som gir bedre arbeidsforhold både for brukere, renovatører og servicepersonalet.

Komprimatoren er enkel å tømme med lift eller kranbil. Den er væsketett takket være en 4-punkts topphengslet bakdør med låsesperre. AVOS er utstyrt med en ekstra stor dør for service, som gjør det enklere å komme til. Verdt å nevne er også at innkaståpningen har blitt større sammen med at innkasthøyden har blitt 10 cm lavere.

Digitalisering.

Ny elektronikk med CAB-buss teknologi gjør det enklere å installere ekstra kontrollelementer og / eller nødstoppbrytere. Integrasjon av telematikk direkte med kontrollenheten gjør det mulig å lese brukerrelevante data via internett. Ved fjernservice kan maskinen konfigureres og resettes, men her er man avhengig av å følge en trygg rutine for ikke å bryte HMS regler.

Standard utstyr.

Standard er komprimatoren utstyrt med nøkkelstart, krok foran og hjule bak, dreneringsventil, 4-punkts dørlås, 75 % fullindikator, låsbart lokk. Leveres standard i RAL grå 7016. Andre farger og foliering på forespørsel.

Tilbehør.

Som tilbehør kan bl.a. leveres automatisk lokk, 2-delt lokk, sjakt, ramper og løftevender sammen med asfaltplater og styreskinner. Kjøleanlegg og ozongenerator for minimering av lukt, veiesystem og nettbasert varslingssystem for fyllingsgrad og diagnostikk.

 

AVOS gir bærekraftig miljø.

AVOS komprimatorer er en generasjon komprimatorer som setter nye standarder innenfor effektivitet, fleksibilitet og bærekraftig miljø. Vi never redusert vekt sammen med sterkere konstruksjon. Mindre forbruk av drivstoff gir mindre utslipp av CO2 og et revolusjonerende servicegrensesnitt.

Her kan du laste ned produktark.

Ønsker du ytterligere informasjon om våre komprimatorer for organisk og vått avfall, så ikke nøle med å ta kontakt med oss: