NICE – allsidig avfallsbeholder som kan tilpasses både mengde og type avfall

Nice avfallsbeholder passer godt på kontor, kjøpesenter, hotell, undervisningsbygg og i det offentlige rom, både innen- og utendørs.

Nice avfallsbeholder er modulbasert og kan benyttes de fleste steder, innen- som utendørs, da beholderen er produsert i galvanisert stål. For ekstra fuktige og utfordrende områder kan avfallsbeholderen også leveres i rustfritt stål. Avfallsbeholderen er utrolig fleksibel og kan settes i sammen slik du ønsker, enten det er for å øke kapasiteten på avfallshåndteringen eller for å sortere flere typer avfall.

Nice er tilgjengelig både med glatt og hullperforert beholder og med fire forskjellige kapasiteter: 95, 75, 65 og 45 liter, hvor flere moduler kan benyttes om hverandre. Samme avfallsbeholder kan da plasseres i hele bygget men tilpasses etter type avfall og mengde som oppstår på stedet. Endres behovet, kan stasjonen enkelt utvides med ekstra moduler.

Lokkene finnes som svinglokk, selvslukkende klaff, papirinnkast og for konfidensielle dokumenter. Alle lokk kan merkes etter den nasjonale merkeordningen for kildesortering.

Innvendig leveres Nice med stålbeholder eller sekkestativ. Begge løsninger har en elastisk strikk som holder sekken på plass.

Nice avfallsbeholder kan også leveres som en selvslukkende versjon, om det oppstår brann på innsiden av beholderen.

Farge på beholder er enten i mørkegrå eller stål. Lokkene føres i flere farger: Blå, grønn, gul, brun, rød, lysegrå, hvit og sort. Vi anbefaler avfallsmerking etter den nye nasjonale merkeordningen. Ønsker du å vite mer om denne, kan du laste ned katalogen her. Katalog avfallsmerking.

Her kan du lese mer om Nice avfallsbeholdere.

 

Nøl heller ikke med å ta kontakt med oss for nærmere informasjon, en gratis konsultasjon eller et besøk.

 

 

 

I vårt sortiment finner du en rekke spennende løsninger til kildesortering, enten det er til offentlig utemiljø, bussholdeplasser, parker og idrettsarenaer, eller til kontor, kjøpesenter, hotell og undervisningsbygg: