Avfallsforum Midt Norge inviterer til konferanse 16-17 februar i Trondheim.

Våre representanter Erlend Værdal og Ole Busengdal ser frem til å møte deg til en hyggelig prat.

Endelig er det messetid igjen! Denne gangen er det Avfallsforum Midt-Norge som inviterer til Trondheim og Britannia Hotell 16. – 17. februar.

 

Avfallsforum presenterer et omfattende program som favner alt fra bransjesamarbeid, hvordan bidra til det grønne skiftet, forebygging av branner i avfallsanlegg, planlegging av mindre sorteringsanlegg, mm…. Sist og ikke minst deltar flere bransjeleverandører med stands i området som er avsatt til utstilling.

Som de fleste av dere er kjent med så har EnviroPac et omfattende sortiment innenfor maskiner til komprimering og avfallsbehandling samt utstyr, rekvisita og containere til kildesortering. Våre Skandinaviske og Europeiske leverandører fornyer stadig sitt sortiment både på enkeltprodukter og løsninger. Vi nevner:

Fra EnviroPac møter du vår salgssjef på offentlig marked Erlend Værdal og regionasansvarlig Ole Busengdal.

Hjertelig velkommen til en hyggelig prat! Kan vi i mellomtiden bistå deg med informasjon så ikke nøl med å benytte svarskjemaet under.