Avfallshåndtering på lageret – et konstant utviklingsprosjekt

Bare fordi din nye avfallsløsning er på plass og i bruk, er ikke arbeidet ferdig. Avfallskomprimatoren, emballasjepressen eller plastpressen bør rengjøres regelmessig og også vedlikeholdes minst en gang i året for å sikre at de forblir funksjonelle og trygge. Det er også viktig å fortløpende gjennomgå virksomheten for å kunne tilpasse avfallshåndteringen til eventuelle endringer i mengde og type avfall.

Det første trinnet i å optimalisere avfallshåndteringen på ditt lager eller logistikksenter er selvfølgelig å planlegge og utarbeide en løsning optimalisert for akkurat din virksomhet. Når løsningen er på plass og i bruk er det viktig å ikke lene seg tilbake og tro det holder med det.

Forleng forventet levetid med regelmessig service

Med relativt enkle midler og rutiner kan du selv forlenge levetiden til komprimatorene og emballasjepressene dine. Med jevnlig vedlikehold og litt sunn fornuft kommer du ganske langt.

Behandle maskinene som du behandler bilen din. Vask, rengjør og prøv å holde komprimatorene og ballepressene intakte og rene. Da holder de lenge.

For å sikre at maskinene er fullt funksjonelle og trygge i bruk, er det også viktig å jevnlig vedlikehold og service. Vi på EnviroPac hjelper deg.

Serviceavtale – en god idé

I de aller fleste tilfeller anbefaler vi våre kunder å signere en serviceavtale når de kjøper nye maskiner og implementerer en ny avfallsløsning. Dersom kundene i stedet velger å leie maskinene, må de signere en serviceavtale.

Med en serviceavtale besøker våre serviceteknikere ditt lager eller logistikksenter en eller to ganger i året avhengig av hvilke type utstyr dere har. De har da en gjennomgang på alt og sjekker at alle maskiner er funksjonsdyktige og sikre innenfor helse, miljø og sikkerhet for personalet å bruke. Dersom noe skulle bli ødelagt eller slutte å virke sender vi ut en tekniker til dere omgående. Med en serviceavtale behøver du altså ikke bruke mye energi på å tenke på service – det tar vi, og det går automatisk.

Evaluering og oppfølging

Etter at din nye avfallsløsning er implementert og i bruk er det viktig at du evaluerer, og på sikt følger opp, resultatet av din løsning. Med tiden kommer mest sannsynlig både mengde og type avfall du håndterer til å forandres. Da gjelder det å tilpasse avfallsløsningen etter det. Våre selgere er behjelpelige og hos oss får du helt gratis besøk eller en konsultasjon.

En optimal og effektiv avfallshåndtering er med andre ord et stadig pågående prosjekt. For å spare så mye tid og dermed kostnader som mulig anbefales derfor kontinuerlig oversikt og vedlikehold.

Vi bistår deg gjerne med veiledning og gode råd vedrørende din avfallsløsning. Du kan også bli nærmere kjent med vårt produktsortiment her: Produktsortiment

Ta kontakt med vår service-eller salgsavdeling for ytterligere informasjon.