Kompakte emballasjepresser som tar minimalt med plass

En emballasjepresse kan redusere kostnadene til avfallshåndteringen med inntil 30-70 %. LEIE eller EIE!

Vår serie Orwak Compact tar minimalt med plass og kan håndtere papp- og plastavfallet til mindre og mellomstore bedrifter på en suveren måte. Compact serien er enkel å installere, «plug in» 230V/10A, og kan håndteres av de aller fleste. Ballestørrelsen kan reguleres. Pressene er meget stillegående og sikre, sertifisert etter NS-EN 16500:2114, som er overordnet sikkerhetsstandard for vertikale emballasjepresser.

Orwak Compact føres i tre modeller:

  • Compact 3110
  • Compact 3115
  • Compact 3120

Ballevekter fra 50 – 100 kg / Compact 3115 har kryssbinding, og på Compact 3120 er med ekstra bred innkaståpning. Autostart funksjon, justerbar ballehøyde og materialvelger på alle modeller.

Ut mars har vi tilbud på enten kjøp eller finansiering av Compact Serien:

For ytterligere informasjon om Compact serien, trykk her.

Det er store fordeler forbundet med å investere i en emballasjepresse. Vi får bedre utnyttelse av resursene i bedriften når mindre tid brukes til avfallshåndteringen. Bedre plass og mer orden følger ofte med, gangarealer og passasjer holdes frie og ryddige. Merverdien med lavere kostnader til avfallshåndteringen er av stor betydning. Mer komprimering = mindre avfallsvolum til transport for resirkulering eller bort kjøring. Færre transporter gir lavere transportkostnader og reduserte CO2 utslipp. Kildesortering på stedet gir høyrere verdi på resirkulert materiale.

Er du interessert så ikke nøle med å ta kontakt med oss. Vi har gratis konsultasjon / befaring og kan bistå med å tilrettelegge bedriftens avfallshåndtering til beste for både kostnader, drift og miljø.

Ta kontakt med oss.