Velkommen til oss på Farlig avfallskonferansen!

15 - 17 november, Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen

Møt oss på Farlig Avfallskonferansen til en hyggelig prat om utstyr til sikker innsamling og trygg oppbevaring av elektronikk og farlig avfall.

Du finner oss på stand nr. 13.

Vi har tatt med oss et aktuelt utvalg av utstyr til innsamling av småelektrisk og farlig avfall. Alt fra mindre risikobeholdere, innsamlingstraller, brannsikre beholdere til miljøskap, som vi, med et godt bidrag fra vårt containerselskap Euroteknikk AS, fører i et meget bredt sortiment.  Vi frister også med oppdatert informasjon på vår siste versjon av gjenbruksstasjoner, både mobile og stasjonære, spesialbeholdere for industrielt avfall, også innenfor helse, UN godkjent emballasje, EE-bur, sedimenteringscontainere for rensing av slamvann, innsamlingsnett utviklet i gjenvunnet PET for småbatterier, lyspærer, småelektrisk, mm.

NY KATALOG.
Vi har samlet et bredt utvalg av våre produkter og løsninger i en katalog. Du finner mange standard løsninger men vi kan også utvikle et konsept for deg og dine kunder, enten du er renovatør, IKS/kommune eller en privat bedrift.

LAST NED KATALOGEN HER:

FarligAvfall2021Nov

 

VELKOMMEN TIL VÅR STAND!

Mari Trønnes og Erlend Værdal ønsker deg velkommen til vår stand. Det skal bli flott å møtes igjen! Har du i mellomtiden spørsmål, så ikke nøle med å ta kontakt med oss: