Avfallsforum Møre og Romsdal inviterer til høstkonferanse i Geiranger

EnviroPac ser frem til to innholdsrike og givende dager!

Vi ser frem til å møte avfallsbransjen til to spennende dager i Møre og Romsdal. På møteagenda står en rekke interessante teama. Vi nevner: Transport og drivstoff for fremtiden – Klimaregnskap, hva og hvordan – Avfallsreduksjon og omprioritering ved bortfall av deponi – resirkulert plast i sirkulære verdikjeder, med mer.

Maskiner og utstyr som benyttes til innsamling både på husholdning- og næringsavfall er en viktig del av hvordan vi skal lykkes med den sirkulære økonomien. Dette gjelder innenfor flere avfallsfraksjoner. Vi har denne gangen valgt å sette fokus på nyheter og løsninger innenfor SULO plastbeholdere, brannsikre beholdere i stål, innsamling av matavfall og glass og metall på husholdningene, og selvfølgelig og ikke minst, vårt omfattende program på maskiner til komprimering og behandling av avfall.

Våre representanter Erlend Værdal og Ole Busengdal ønsker deg hjertelig velkommen til en oppdatering og hyggelig prat på vår stand!

Her finner du en direktelink til noen aktuelle sider med utstyr:

SULO Plastbeholdere

«DECEM» gjør at renovatøren kan samle inn flere fraksjoner med færre beholdere

Brannsikre beholdere i stål

Utstyr til innsamling av matavfall

Avfallskomprimatorer

Emballasjepresser

Kanalpresser / Horisontal presser

Bunntømte og helt nedgravde avfallsløsninger

Nyhet! Katalog på avfallsmerker etter den nye nasjonale avfallsmerkingen

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Vi ønsker at så mange som mulig skal få anledning til å ta del i våre nyheter og temaer som vi blogger om. Her kan du melde deg på, og angrer du, er det enkelt å melde seg av: