Avfallskomprimatorer – alltid på lager. Leie eller eie!

Våre komprimatorer er førstevalget for deg som er opptatt av miljø og driftsøkonomi.

Kontakt oss for et tilbud i dag på komprimator, og du har den levert bare få dager etterpå.

Kravet til miljøet og effektive driftsøkonomiske løsninger øker. EnviroPac representerer en generasjon komprimatorer som setter nye standarder innenfor effektivitet, fleksibilitet og bærekraftig miljø. Vi leverer skreddersydde systemer tilpasset bygningsmasse og behov, enten det er til komprimering av myk/hardplast, trevirke, papp/papir, restavfall eller matavfall. I tilknytning til komprimatorene leverer vi individuelle tilpasninger innenfor sjakter, løftevendere, ramper, asfaltplater, styreskinner, kjøleanlegg, ozongeneratorer, SMS-varsling og mailtilknyttet nettsystem for direkte varsling til renovatør, mm.

Kjøpe – Leie – Leasing

Som Norges ledende leverandør med et landsdekkende salg- og servicetilbud, vil vi kunne tilpasse en optimal avfallshåndtering for din bedrift. Den økonomiske levetiden er normalt kortere enn den faktiske, og vi tilbyr både kjøp, leie og leasing.

Her kan kan du lese mer om våre komprimatorer og laste ned vår siste katalog.

Lageret er fylt opp med en rekke modeller til helt uimotståelige priser, enten du ønsker et tilbud på å kjøpe eller å leie komprimator.  Kontakt oss for en gratis konsultasjon eller befaring på tel. 400 06 130 / info@enviropac.no eller send inn skjema:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Her kan du se video av den unike tømmefunksjonen på AVOS 20M: